2014000189 Rize teknoloji kullanımı kursu

Kodla Büyü
4. Onayı aldım hocam. İlgili birim onayladi.
Bundan sonra süreç nasıl işliyor. Ilk seminerim olacak. Deneyimli arkadaşlardan bilgi alalım.

Benim de ilgili birim onayı olmuş. Biletleri alcaz mı yoksa son onayı beklemeli miyiz? Ilk hizmet içi eğitimim. Yol parası , kalacak yer falan nasıl olcak ? Deneyimli arkadaşlar anlatabilirlerse sevinirim.

arkadaşlar benimde 4. onay gelmiş bulunuyor . 4. onay geldikten sonra kursa katılmaya hak kazanmışsın demektir ben daha önce ankara ve kasarayada katılmıştım. biletlerinizi ayarlayabilirsiniz :D

yol parasını devlet karşılıyor bileti götürürseniz bilet ücretini veriyor sanırım otobüs baz alınıyor.bilet götürmezsen rayiş bedel üzerinden geliş gidiş parayı yatırıyorlar.
kalacak yerde hazır oluyor enstütüde. yemek vs. sana sorup ona göre ayarlıyorlar. enstütüde kalmaya para vermiyorsun diğer harcama giderlerini sen elden veriyorsun sonrasında hesabına yatırıyorlar.

bende rizede ilk defa kurs alıcam gezi yapıyorlarmı nerelere yapıyorlar merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim. aksarayda uygun fiyatlara güzel geziler düzenlemişlerdi (kapadokya , ıhlara vs.)

allpier03' Alıntı:
arkadaşlar benimde 4. onay gelmiş bulunuyor . 4. onay geldikten sonra kursa katılmaya hak kazanmışsın demektir ben daha önce ankara ve kasarayada katılmıştım. biletlerinizi ayarlayabilirsiniz :D

yol parasını devlet karşılıyor bileti götürürseniz bilet ücretini veriyor sanırım otobüs baz alınıyor.bilet götürmezsen rayiş bedel üzerinden geliş gidiş parayı yatırıyorlar.
kalacak yerde hazır oluyor enstütüde. yemek vs. sana sorup ona göre ayarlıyorlar. enstütüde kalmaya para vermiyorsun diğer harcama giderlerini sen elden veriyorsun sonrasında hesabına yatırıyorlar.

bende rizede ilk defa kurs alıcam gezi yapıyorlarmı nerelere yapıyorlar merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim. aksarayda uygun fiyatlara güzel geziler düzenlemişlerdi (kapadokya , ıhlara vs.)
Hocam hayırlı olsun. Uçak bileti alcam ama MEB karşılar mı? Bir de 5. Onayda red olursa bilet elimde kalacak. Baya da pahalı o yüzden aklım karıştı.

Benim de ilk 4 onaylandı. 5 ne zaman onaylanacak acaba? Son tarih kursun başlangıç tarihi.
5 yıl önce Rize'de 2 haftalık kursa katılmıştım. Uçakla gitmiştim ama otobüs bileti parası kadarını karşılamışlardı. Uzungöl, Ayder, Rize Merkez, Trabzon Merkez, Sümela Manastırı, 2-3 tane daha adını hatırlayamadığım geziler düzenlenmişti. Çayeli ASO'da kalmıştık, imkanları gayet iyiydi. Bildiğimiz yemekler dışında yöresel yemekler de yapılıyordu. Denizin kenarında diye biliriz, ön cephedeki odalar deniz manzaralı, 2-3 arkadaş olta alıp boş zamanda balık bile tutmuştuk. Gitmişken Çayeli kuru fasulyesi yemeden de dönmeyin derim.

Merhaba Arkadaşlar

Benim de 4. onay gelmiş fakat hala 5. onay beklemede.
Ne yapacağız bilgisi olan var mı? Bilet vs. işlerini halletmeli miyiz acaba?

biletimi aldım ben 4.onay bildiğim kadarıyla kesinleşmesi anlamına geliyor extra bir durum yoksa eğer.

cuma günü kurs bittikten sonra ayrılmamız gerekmiyor değil mi?
Cuma ve cumartesi geceleri kalabiliyor muyuz acaba?
ben dönüş biletimi pazar olarak ayırttım çünkü.

kalırsınız ücretinizi ödedikten sonra sorun olmaz.ama girerken kalacağınız söyleyin ki yerinizi cumartesi pazar birine vermesinler.gideceğinizi vrsayarak yerinizi başkasına verebilirler

Arkadaşlar 5. Onay belli oldu benim ki onaylanmış. :)) Kursa cuma günü dönmek üzere mi bilet aldınız?

Benim ki de 5. onaylanmış. Cuma günü dönmeyi planlıyorum, biletimi yarın alacağım.

benim de onaylanmış.
Aksilik çıkmaz ise pazar gece orada olup pazar gece dönmeyi düşünüyorum.

Banada 5. onay gelmiş. Büyük ihtimalle okula da bu hafta içinde yazı gönderirler. Nasipse bende Manisa-Salihliden gideceğim. Görüşmek dileğiyle...

BBNET
Geri