2014000156 MURATPAŞA/ANTALYA Fatih Prj. Kursu

Kodla Büyü

namaldish

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu kursa tüm onaylar verilmiş. 25-29 Ağustos arası kurstayım. Eşimle gitmek istiyorum. Antalya olduğu için bi taraftanda tatil yaparız düşüncesi var haliyle. Kurs Falez Meslek Lisesinde yapılacakmış. Forumda biraz araştırdım ancak hepsi Ankarada yapılan kurslardan bahsetmişler. Antalyada yapılan kursa katılan var mı? Yada bu kursa gelecek olan? Nedir ne değildir? Nerede kalınır? Neler anlatılır? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kurs yoğun geçiyor.
Adamlar işi ciddi tutuyor. Eğitmenlerdeki azimi görünce ister istemez bizde kurs ders moduna giriyoruz.
Faz 2 de kurulacak olan etkileşimli tahtalara eğitmen yetiştirmek amaçlı.
8,30 derse başlar 16:00 kadar devam edeyor.
Geziler 4 ten sonra. Yakın mesafeleri gezmek sorun olmuyorda uzaklara gidince biraz yoruluyorsunuz.

Kalacak yer için kursun verildiği yeri arayıp yer ayırtılmazsa birden fazla kişi ile gidenler için sorun oluyor.

Valla arkadaşlar kursa katılmıyorum ama size Antalya ile ilgili şunu söyleyeyim:burası cehennem gibi sıcak :D Bilginiz olsun.

Arkadaşlar bu kursa katılacaklardan biri de benim açıkçası bende merak ediyorum yanımızda bilgisayar götürmemize gerek var mı

hocam gerek yok bilgisayarı yük etmenize. kurs yerinde veriyorlar. bilgi-belge paylaşımı için taşınabilir disk yeterlidir.

ben de kursa katılacağım arkadaşlar. uçakla gelicem. havalimanından otele ulaşım hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?

Bende katılacağım. Hiç ümidim yoktu ama sürpriz oldu bu. Bandırmadayım araçla gelirim büyük ihtimalle.

kalacak yer için falez meslek lisesinin otelini aradım ancak 2 kişilik yer yok dediler. bende meb'in turem uygulama otelinde 2 kişilik yer ayarladım. Zaten Antalya'da saat 16.00a kadar denize girilmez çok sıcak, güneş geçer başımıza. Saat 4ten sonra atarız sahillere kendimizi. Hem iş hem tatil maksat. Bana da sürpriz oldu. Eşiyle gelecekler mutlaka arasınlar, yer ayırtsınlar. Şu adreste oldukça yardımcı oldu bana. http://peyzajcalistay.akdeniz.edu.tr/ulasim-02d Tüm misafirhaneler ve kalınacak yerler listesi.

namaldish' Alıntı:
kalacak yer için falez meslek lisesinin otelini aradım ancak 2 kişilik yer yok dediler. bende meb'in turem uygulama otelinde 2 kişilik yer ayarladım. Zaten Antalya'da saat 16.00a kadar denize girilmez çok sıcak, güneş geçer başımıza. Saat 4ten sonra atarız sahillere kendimizi. Hem iş hem tatil maksat. Bana da sürpriz oldu. Eşiyle gelecekler mutlaka arasınlar, yer ayırtsınlar. Şu adreste oldukça yardımcı oldu bana. http://peyzajcalistay.akdeniz.edu.tr/ulasim-02d Tüm misafirhaneler ve kalınacak yerler listesi.
öğretmenevi ve iki uygulama otelinde de(felez ve muratpaşa) yer yokmuş. Başka tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

Arkadaşlar, eşimle geleceğim için dışarıdan yer ayarladım. Dışarıdan yer ayarlayanlar kurs yerine bildirsin ki en azından "eşlerile gelmek isteyipde ayarlayamayan arkadaşların şansı olur.

Birde ilk defa kursa gelecek ve dışarda kalacaklar için uyarı: Eğer derece kademeniz 4/1 ve aşağı ise okuunuzdan buna dair belge alın. Dışarıda kalacaklar da kaldıkları yerlerden fatura almayı unutmasınlar. Devlet baba dışarıda kaldınızın gün başına 45 tl sini karşılıyor..
Para hesabımıza ortalama 20-30 gün sonra geçiyor.
Önce cepten harcayıp sonra ödeme alacağız unutmayın.

Arkadaşlar özür dilerim. Bir önceki yazımda yanlış anlaşılmalara sebeb oldum..

Kursiyerin yeri her zaman hazır olur... Eğer kursiyer eşi ve çocuğu ile gelmek isterse arayıp onlara yer ayarlaması lazım..

ben de 2 gün önceden gidicem. uygulama otelinde bir gece 70 tl kahvaltı dahil. daha uygun bir yer var mı kalabileceğimiz.

mruh' Alıntı:
kurs programı hakkında bilgisi olan var mı? son gün saat 12 de mi bitecek kurs?
Genel uygulama bu şeklde ama işi garantiye alaak için okulu bir arayın.. otobüs bileti vs derseniz ..

BBNET
Geri