2014000039 Sayılı Eğitimde FATİH Prj. Tekn Kullanım Kursu

Kodla Büyü
bahhele' Alıntı:
ya biri cevaplasa ya yanımızda resmi bi evrak felan götürecekmiyiz? bu kalma sorunu başlı başına büyük bi telaş zaten:( umarım bana denilen şey doğru çıkmaz.
[/quote]

Hiçbir evrak falan götürmenize gerek yok. Götürmeniz gereken bir şey olursa kurs sorumlusu mutlaka mail atar.

gizemkar' Alıntı:
Resmi Yazı gelmiş arkadaşlar tebliğ ettiler konaklama yeri başkent öğretmen evi.

Hakan hocam, şu yazıyı 2 hafta önce falan gönderselerdi de herkes gönül rahatlığı ile kursu bekleseydi değil mi :x . bu kadar telaş yaptırıyorlar insanlara. kursun başlayacağı gün ve saatte hazır bulunun diyor yazı da saat belirtmişler mi hocam?

bu kursun iptali olmuyo mu arkadaşlar...gitmezsek ne gibi yaptırım olacak bir bilgisi olan var mı acaba...

bana tebliğ filan gelmedi? :shock:

bu onaylanmış demek değilmi? bi de giderim oraya sen nie geldin demesinler :lol:

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    17.4 KB · Görüntüleme: 596
yok hocam senin işlemde tamam :) bana da bugün müdür öğleden sonra geldi. milli eğitime yazın gelmiş pazartesi Ankara'ya gidecekmişsin dedi. sizin yazı da milli eğitimde araya kaynamıştır.o yüzden okula gelmemiştir daha yazı. pazartesi kursta görüşmek üzere inşallah...

realfate' Alıntı:
gizemkar' Alıntı:
Resmi Yazı gelmiş arkadaşlar tebliğ ettiler konaklama yeri başkent öğretmen evi.

Hakan hocam, şu yazıyı 2 hafta önce falan gönderselerdi de herkes gönül rahatlığı ile kursu bekleseydi değil mi :x . bu kadar telaş yaptırıyorlar insanlara. kursun başlayacağı gün ve saatte hazır bulunun diyor yazı da saat belirtmişler mi hocam?

Aynen yaa valla .. işimiz gücümüz var 18 martta ilçe düzeyinde okulumuzun programı vardı onla ilgili işlerin tamamı elime ayağıma dolaştır resmen..
Saat belirtilmemiş..

bahhele Hocam Yazı il hizmet içine ordan ilçeye ordan da okulunuza geliyor.. gelmediyse biri tembellik yapmış hocam :) ama önemli değil sonuçta çıkmış sen eşeğini sağlam kazığa bağla öyle birşey olamaz diyemezler beni böyle şeylere karşı ilden telefonlada aradılar... hani ilçe ya da okulun işi savsakaltma ihtimaline karşı..

başkent öğretmenevindeyim odama yerleştim arkadaşlar, ama yemek yiyecek birini bulmak lazım var mı benim gibi gelip yerleşen iki kelam edelim :)

brodil' Alıntı:
başkent öğretmenevindeyim odama yerleştim arkadaşlar, ama yemek yiyecek birini bulmak lazım var mı benim gibi gelip yerleşen iki kelam edelim :)

Erken gelmişsiniz hocam. Bende geç geldim ve geç yedim kimse yoktu salonda.. yatağıma uzandım dinleneceğim yol yordu.

BBNET
Geri