SeA_' Alıntı:bende başvurdum b/b/b/b/b görünüyor tam manası tüm birimlerde beklemededir herhalde.
SeA_' Alıntı:bende başvurdum b/b/b/b/b görünüyor tam manası tüm birimlerde beklemededir herhalde.
Tahtalarda Pardus var ancak malum kullanılmıyor. Ancak söylenenlere göre öğretmenlere eğitimle pardus öğretilerek kullanımının sağlanması gibi bir düşünce yokmuş. Bizim için elbette kuşkusuz faydalı ancak Pardusun kurulması ancak her ne sebeble olursa olsun öğretmenlerin kullanımının sağlanmaması üzücü.nosTRa' Alıntı:Bu arada tahtalarda zaten Pardus olacak ve bundan sonraki Fatih eğitimleri de Pardus üzerinden verilecek![]()
technolog' Alıntı:Tahtalarda Pardus var ancak malum kullanılmıyor. Ancak söylenenlere göre öğretmenlere eğitimle pardus öğretilerek kullanımının sağlanması gibi bir düşünce yokmuş. Bizim için elbette kuşkusuz faydalı ancak Pardusun kurulması ancak her ne sebeble olursa olsun öğretmenlerin kullanımının sağlanmaması üzücü.nosTRa' Alıntı:Bu arada tahtalarda zaten Pardus olacak ve bundan sonraki Fatih eğitimleri de Pardus üzerinden verilecek![]()
BesSTy' Alıntı:Son bir onay kalmış sanırım o da usulen olsa gerek....Kursa gelirken pardus yüklü bir pc ile gelmelimiyiz... Yoksa kursta bu imkanı sağlayacaklar mı .. Ayrıca 1 gece önceden giriş yapabiliyormuyuz.. Kurs ile ilgili bilgilendirme e-posta adreslerimize mi yapılacak.. İstanbul dan gelen var mı ?
Teşekkürler bilgi içinnosTRa' Alıntı:technolog' Alıntı:Tahtalarda Pardus var ancak malum kullanılmıyor. Ancak söylenenlere göre öğretmenlere eğitimle pardus öğretilerek kullanımının sağlanması gibi bir düşünce yokmuş. Bizim için elbette kuşkusuz faydalı ancak Pardusun kurulması ancak her ne sebeble olursa olsun öğretmenlerin kullanımının sağlanmaması üzücü.nosTRa' Alıntı:Bu arada tahtalarda zaten Pardus olacak ve bundan sonraki Fatih eğitimleri de Pardus üzerinden verilecek![]()
Sayın hocam II. faz tahtalarda %99 ihtimalle tek işletim sistemi Pardus gelecek. Bundan sonra bakanlık Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitimlerini de Pardus üzerinden verecek. Zaten windows olmayacağı için tahtayı açan herkes ETAP üzerinden pardus kullanacak...
Büyük ihtimal faz II ile birlikte vestel sadece pardus içeren clonezilla imajlarını da yayınlar tüm okullar pardusa döner...
Mebbis hizmetici Egitim modülüpatoo' Alıntı:arkadaşlar bu hizmet içi eğitimler hakkındaki dökümanı (nerde ne zaman ne var) nerden temin edebilirim, link verirmisiniz..
nosTRa' Alıntı:Mebbis hizmetici Egitim modülüpatoo' Alıntı:arkadaşlar bu hizmet içi eğitimler hakkındaki dökümanı (nerde ne zaman ne var) nerden temin edebilirim, link verirmisiniz..
Hocam red nedeni olarak ne yazılmış?mutlucan' Alıntı:O/O/O/R/B
Altyapı muayene ve kabul komisyonlarındaki öğretmenler resen alınacaktır. eozdogan@meb.gov.trilsis' Alıntı:Hocam red nedeni olarak ne yazılmış?mutlucan' Alıntı:O/O/O/R/B
mutlucan' Alıntı:benimki 2014000033 imiş. dikkat etmemişim..