2014000037 Eğitimde FATİH Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ilsis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kursu 4. Onay Çıktı Başka Katılan Öğretmen Arkadaşlar varmı?

Banada çıkmış hocam 4. onay. Bir onay daha var yalnız Hizmet içi

bende başvurdum b/b/b/b/b görünüyor tam manası tüm birimlerde beklemededir herhalde.

SeA_' Alıntı:
bende başvurdum b/b/b/b/b görünüyor tam manası tüm birimlerde beklemededir herhalde.

Hocam müdürünüze söylediniz mi onaylasın diye?
Genelde müdürler unutuyor onaylamayı zaten ilk müdür onaylamadıgı zaman diğerleri görmüyor.

mudure onay isini takip ediyoruz ne yazıkki ben konyadan katılacam daha önce ankarada eğitim alan arkadaşlar kalacak yer olarak nerde kaldınız?

Evet deneyimi olanlar bilgi verse iyi olur. Bu arada pardusa geçiş olmayacak şeklinde söylentiler var boşuna mı gidiyoruz?Pardusla ilgili Mahalli eğitim olacak mı acaba?

Eğitim Ankara' da olacağından Başkent Öğretmenevi' nde kalacaksınız. Tüm harcamaları cebinizden yapacaksınız, daha sonra harcamalarınız harcırah kanununa uygun şekilde hesabınıza aktarılacak.

Pardus konusunda tahtalarda Pardus olmaması gibi Birşey sözkonusu değil. Boşuna gitme kavramını tam anlamadım, Pardus konusuna ilgili iseniz hiçbir şekilde boşuna değil. Pardus' tan hazlanmıyorsanız zaten her eğitim boşunadır. Eğitimi verecek arkadaşlar bu konuda özverili oluyor. İçerik konusunda Tübitak ile çalışmalar devam etmekte. Yetişirse ETAP ile ilgili bilgi ve çalışma yapılacak...

Bu arada tahtalarda zaten Pardus olacak ve bundan sonraki Fatih eğitimleri de Pardus üzerinden verilecek :)

Son bir onay kalmış sanırım o da usulen olsa gerek....Kursa gelirken pardus yüklü bir pc ile gelmelimiyiz... Yoksa kursta bu imkanı sağlayacaklar mı .. Ayrıca 1 gece önceden giriş yapabiliyormuyuz.. Kurs ile ilgili bilgilendirme e-posta adreslerimize mi yapılacak.. İstanbul dan gelen var mı ?

nosTRa' Alıntı:
Bu arada tahtalarda zaten Pardus olacak ve bundan sonraki Fatih eğitimleri de Pardus üzerinden verilecek :)
Tahtalarda Pardus var ancak malum kullanılmıyor. Ancak söylenenlere göre öğretmenlere eğitimle pardus öğretilerek kullanımının sağlanması gibi bir düşünce yokmuş. Bizim için elbette kuşkusuz faydalı ancak Pardusun kurulması ancak her ne sebeble olursa olsun öğretmenlerin kullanımının sağlanmaması üzücü.

technolog' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
Tahtalarda Pardus var ancak malum kullanılmıyor. Ancak söylenenlere göre öğretmenlere eğitimle pardus öğretilerek kullanımının sağlanması gibi bir düşünce yokmuş. Bizim için elbette kuşkusuz faydalı ancak Pardusun kurulması ancak her ne sebeble olursa olsun öğretmenlerin kullanımının sağlanmaması üzücü.

Sayın hocam II. faz tahtalarda %99 ihtimalle tek işletim sistemi Pardus gelecek. Bundan sonra bakanlık Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitimlerini de Pardus üzerinden verecek. Zaten windows olmayacağı için tahtayı açan herkes ETAP üzerinden pardus kullanacak...

Büyük ihtimal faz II ile birlikte vestel sadece pardus içeren clonezilla imajlarını da yayınlar tüm okullar pardusa döner...

BesSTy' Alıntı:
Son bir onay kalmış sanırım o da usulen olsa gerek....Kursa gelirken pardus yüklü bir pc ile gelmelimiyiz... Yoksa kursta bu imkanı sağlayacaklar mı .. Ayrıca 1 gece önceden giriş yapabiliyormuyuz.. Kurs ile ilgili bilgilendirme e-posta adreslerimize mi yapılacak.. İstanbul dan gelen var mı ?

Orda kurulum yapılıyor, isterseniz orda kurulum yapabilirsiniz. Kurulum sırasında ayrıntılar gösteriliyor. bir gece önceden giriş yapmanız zaten beklenen şey :) sabah yorgun olmamanız için. Eğer mebbis üzerinden başvuru yaparken e-posta adresinizi girdi iseniz, size mail yoluyla da ulaşılır...

arkadaşlar bu hizmet içi eğitimler hakkındaki dökümanı (nerde ne zaman ne var) nerden temin edebilirim, link verirmisiniz..

nosTRa' Alıntı:
technolog' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:

Sayın hocam II. faz tahtalarda %99 ihtimalle tek işletim sistemi Pardus gelecek. Bundan sonra bakanlık Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Eğitimlerini de Pardus üzerinden verecek. Zaten windows olmayacağı için tahtayı açan herkes ETAP üzerinden pardus kullanacak...

Büyük ihtimal faz II ile birlikte vestel sadece pardus içeren clonezilla imajlarını da yayınlar tüm okullar pardusa döner...
Teşekkürler bilgi için

Bizim eğitici arkadaşın bugün bana söylediğine göre, II. fazda tahtalar PARDUS`un yeni Etkileşimli Tahta sürümü yüklü olarak gelecek dedi...
Yani windosa elveda.

değerli zümrelerim bu hizmet içinde kurslarda eleme yaparken hangi kritere göre eleme yapılmaktadır

O/O/O/O/O sevgili arkadaşlar beşinci onayda gelmiş bulunuyor bugün ihtibariyle artık konyadan yol görünüyor :)

Bu kursa katılıyorum haftaya... Kurs içeriği nedir .. Daha önce katılan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Kalacak yer hakkında da ayrıca.. Kalacak yer Başkent öğretmenevi sanırım..

Genel Müdürlüğümüz tarafından 10 – 14 Mart 2014 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan 37 No’lu Pardus Kursunun yeri ile ilgili bir değişiklik olmuştur. Kursun Yapılacağı yerin bilgisi aşağıdadır.

Kursun Yapılacağı Yer; Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü Sağlık Polikliniği Yanı İl Milli Eğitim Binası İçindeki Hizmetiçi Eğitim salonlarında olacaktır.

BBNET
Geri