aynenbadi' Alıntı:görev aln hocam ne olacak sanki,1 gün uğraşacan 300 tl alıcan az paramı
:alkis: bu arada herkese mesaj gitmiş bizde ses seda yok yaw ben nasıl öğrenecem çok merak ettim şimdiabtani' Alıntı:Sandık kurulu Başkanı hakim böyle bir şeye izin vermez ise görev değişimi yaptırmazlar.
Bu yüzden tek yol o tarihlerde hasta olmaktır.
Fakat doğrusu bu görevi yapmaktır.Yoksa sandıkta şu oldu,bu oldu,oylar çalındı demek işin kolayıdır.Gereğini yapın.
Bir sandık kurulu başkanı(sizin gibi devlet memuru),siz ve 5 adet en yüksek oy olan 5 partinin bildirmiş olduğu 5 üye ile birlikte toplam 7 kişi sandık kurulusunuz.Seçim kurulunun dediği bir gün eğitim alacaksınız.Seçim evraklarını sandık kurulu başkanınız teslim alacak.Seçimden bir gün önce oy verilecek seçim yerini düzenleyeceksiniz.Seçim günü seçimi kurallarına göre yapıp,sayım yapacaksınız.Tutanakları imzalayacaksınız.Sizin başkan ve 2 üye seçim evraklarını seçim kuruluna teslim edecek.Siz biraz daha şanslısınız.Teslim süreci başkanın sorumluluğundadır.yes_im' Alıntı:arkadaşlar bana da ysk dan mesaj geldi memur üye olarak görevlisiniz diye?? daha önce hiç görev almadığım için bilmiyorum. tam olarak ne yapıyor bu görevi alanlar bilginiz var mı??
Belki il bazında sıra ile geliyordur,bana da gelen giden yok.fatih22222' Alıntı::alkis: bu arada herkese mesaj gitmiş bizde ses seda yok yaw ben nasıl öğrenecem çok merak ettim şimdiabtani' Alıntı:Sandık kurulu Başkanı hakim böyle bir şeye izin vermez ise görev değişimi yaptırmazlar.
Bu yüzden tek yol o tarihlerde hasta olmaktır.
Fakat doğrusu bu görevi yapmaktır.Yoksa sandıkta şu oldu,bu oldu,oylar çalındı demek işin kolayıdır.Gereğini yapın.![]()
Teşekkür ederim hocam.abtani' Alıntı:Bir sandık kurulu başkanı(sizin gibi devlet memuru),siz ve 5 adet en yüksek oy olan 5 partinin bildirmiş olduğu 5 üye ile birlikte toplam 7 kişi sandık kurulusunuz.Seçim kurulunun dediği bir gün eğitim alacaksınız.Seçim evraklarını sandık kurulu başkanınız teslim alacak.Seçimden bir gün önce oy verilecek seçim yerini düzenleyeceksiniz.Seçim günü seçimi kurallarına göre yapıp,sayım yapacaksınız.Tutanakları imzalayacaksınız.Sizin başkan ve 2 üye seçim evraklarını seçim kuruluna teslim edecek.Siz biraz daha şanslısınız.Teslim süreci başkanın sorumluluğundadır.yes_im' Alıntı:arkadaşlar bana da ysk dan mesaj geldi memur üye olarak görevlisiniz diye?? daha önce hiç görev almadığım için bilmiyorum. tam olarak ne yapıyor bu görevi alanlar bilginiz var mı??
evet ben de merak ettim.. Sadece sms ile mi öğreniyoruz? Çünkü okuldaki memur arkadaş talep az olursa resen görev verilebilir demişti..fatih22222' Alıntı:arkadaşlar ben nasıl öğrenebilirim çıkıp çıkmadığı bilgisi olan yokmu
evet dediğiniz olabilir öğretmenim. cevap için teşekkürler..abtani' Alıntı:Bölgeniz ile ilgili seçim kurulunuz çalışmayı bitirmemiş olabilir.
abtani' Alıntı:Bölgeniz ile ilgili seçim kurulunuz çalışmayı bitirmemiş olabilir.
abtani' Alıntı:Sayın hocam bende sizin gibiyim,.meraktayız.Üniversite sınavında görev isteriz,çıkmaz ise kızarız.Burada görev verilir kızarız.Bırakmak isteriz.Sadece para boyutu ile ilgileniriz.Seçim sonrasında oluşan olumsuzluklara sayfalarca yazı yazarız,fakat elimizi taşın altına sokmayız.Aslında ben de görev istemiyorum.Fakat kıdem yılı olarak kurumumda liste başıyım.Sanırım listeler kıdem yılı sıralaması ile istemişler burada.Gelirse de gereğini yerine getireceğiz,devretme rapor peşinde koşmayacağız..Sandık görevinden kaçmamalıyız.Bende meraktayım.Sanırım bu hafta netleşecek durum.
belki haklısınız fakat,ikametinizi görev yaptığınız yere almanız gerekiyordu.Belki bu durumda eşler de farklı yerlerde kalıyor olacaktı,sistem diyelim.Eğer büyük şehir iseniz sandık kurulunuz bu durumu dikkate almalı idi.Belki bu neden dolayısı ile ilçe seçim kuruluna başvursanız,göreviniz bile iptal edilmeli.(Dediğim durumda iseniz büyükşehir'e ve il genel meclisine oy kullanırsınız,ilçe belediye ve muhtarlığa oy kullanamazsınız.)user67' Alıntı:abtani' Alıntı:Sayın hocam bende sizin gibiyim,.meraktayız.Üniversite sınavında görev isteriz,çıkmaz ise kızarız.Burada görev verilir kızarız.Bırakmak isteriz.Sadece para boyutu ile ilgileniriz.Seçim sonrasında oluşan olumsuzluklara sayfalarca yazı yazarız,fakat elimizi taşın altına sokmayız.Aslında ben de görev istemiyorum.Fakat kıdem yılı olarak kurumumda liste başıyım.Sanırım listeler kıdem yılı sıralaması ile istemişler burada.Gelirse de gereğini yerine getireceğiz,devretme rapor peşinde koşmayacağız..Sandık görevinden kaçmamalıyız.Bende meraktayım.Sanırım bu hafta netleşecek durum.
sayın hocam görevden falan kaçtığım yokk benim durumum farklı . şöyle ki ikamet ettiğim ilçe ile görev yaptığım ilçe farlı . yani görev verildiği için kendi ilçemde oy kullanamayacağım. sonuçta buda yerel seçimler kendi ilçemdeki adaylardan birine oy veremedikten sonra başka bir ilçede de oy kullanmak bana çok anlamsız geliyor o nedenle verilen görevi iptal ettirmek istiyorum.