Ben bugün okula onaylattım. İlçeye elden teslim ettim onlar da onayladı. Saat 20 gibi de il onaylamış. İstanbuldayım.
Aynı ilçe içinde yolluk yok hocam, bir başka ilçe olsaydı olurduRüzgara Karşı'' Alıntı:özür durumuna bağlı yer değiştirmede yolluk var mıydı?
ilçenin köyünden ilçe merkezine...
Hocam çıktı okul onayı verilince alınıyor. 3 nüsha biri size biri okula biri milli eğitimeejdeharr' Alıntı:başvuruyu onaylayanlar herhangi bir çıktı alınıyor mu ?
sert_hard' Alıntı:Hocam çıktı okul onayı verilince alınıyor. 3 nüsha biri size biri okula biri milli eğitimeejdeharr' Alıntı:başvuruyu onaylayanlar herhangi bir çıktı alınıyor mu ?
teşekkürler :=)sert_hard' Alıntı:Aynı ilçe içinde yolluk yok hocam, bir başka ilçe olsaydı olurduRüzgara Karşı'' Alıntı:özür durumuna bağlı yer değiştirmede yolluk var mıydı?
ilçenin köyünden ilçe merkezine...
sert_hard' Alıntı:valla hocam bizim müdür 3 nüsha aldı, birini bana verdi, birini okul için birini de milli eğitime göndermek için. İlçe Mem başvuru evrakları olmadan onay vermiyormuş.
falloosely' Alıntı:Onaylardan sonra mebbis ekranınız nasıl görünüyor? Bilgi verebilecek olan arkadaş var mı? Hala onaylandı yazıları çıkıyor mu? Yoksa sayfa ilk başvuru görünümüne geri mi döndü?
ejdeharr' Alıntı:falloosely' Alıntı:Onaylardan sonra mebbis ekranınız nasıl görünüyor? Bilgi verebilecek olan arkadaş var mı? Hala onaylandı yazıları çıkıyor mu? Yoksa sayfa ilk başvuru görünümüne geri mi döndü?
dün onaylandı yazıları vardı , bugün bahsettiğiniz gibi ilk başvuru görünümünde.
bende de öylesarı_sarı' Alıntı:Benim il içi. Sayfa açıldı ama okullar hala yok
mpurcuklu' Alıntı:Mebbiste okulların açılmasını beklemeyin boş kontenjanların listesini ikgm sayfasında yayınlayacaklar, hangi okulu tercih edecekseniz listeden okulun kurum kodunu mebbiste tercih bölümüne yazacaksınız. http://ikgm.meb.gov.tr/ yi takip edin mebbisi değil
mpurcuklu' Alıntı:Mebbiste okulların açılmasını beklemeyin boş kontenjanların listesini ikgm sayfasında yayınlayacaklar, hangi okulu tercih edecekseniz listeden okulun kurum kodunu mebbiste tercih bölümüne yazacaksınız. http://ikgm.meb.gov.tr/ yi takip edin mebbisi değil