2014 Model Toyota Corolla D-4D Advance M/M

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan scekcen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam hayırlı satışlar. Aynı araçtan, aynı özelliklerde bende de vardı. Kilometresi de yakın değerlerdeydi. Tek farkı kazasızdı. Aralık ayında 68.000 TL'ye sattım.
Hayırlı satışlar...

wepster' Alıntı:
Temiz araç neden satıyorsunuz acaba hocam

Merhaba hocam, aracı çok fazla kullanabildiğim söylenemez. Evim ile okul arası maksimum 1 dk :) Yatan aracında bana faydası yok. Kafamda çeşitli yatırım düşüncelerim var ve nasip olursa onları gerçekleştireceğim.

m17h41r' Alıntı:
Hocam hayırlı satışlar. Aynı araçtan, aynı özelliklerde bende de vardı. Kilometresi de yakın değerlerdeydi. Tek farkı kazasızdı. Aralık ayında 68.000 TL'ye sattım.
Hayırlı satışlar...

Merhaba hocam,

Araç fiyatları diğer her şeyde olduğu gibi oldukça yükseldi. Fiyatı belirlerken benzerlerini dikkate aldım.

ttalan46' Alıntı:
Hocam fiyatını çok yazmışsınız. hayırlı satışlar.

Hocam fiyatı belirlerken benzer araçların (ilanların) fiyatlarını esas aldım açıkçası. Şu an 65.000 teklif eden oldu ama kabul etmedim.

e-ceylan' Alıntı:
hocam arabanın ş. içi dışı yakıt ve performansı nasıl. bilgi verirmisiniz. :?:

Hocam, araç 1.4 dizel ve 90 beygir gücünde (205 Nm torku vardı yanlış hatırlamıyorsam). Şu ana kadar performans anlamında herhangi bir sıkıntısını görmedim. Klima açık ve araç doluyken bile performans gayet yeterli düzeyde. Sakin araç kullanan bir insanım, benim ortalama kullanımım 5.5 lt/100 km karışık tüketim değerim (%80 şehir içi, %20 şehir dışı hatta...). Aracın tek sıkıntılı kısmı bana göre yarı otomatik oluşu. İlk viteslerde geçiş (rahat) hissedilebiliyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Hayırlı satışlar hocam,
Aynısından 2016 model var bende..
İnsan Toyota sini niye satarki?
CHR alacaksın heral..

bozo0660' Alıntı:
Hayırlı satışlar hocam,
Aynısından 2016 model var bende..
İnsan Toyota sini niye satarki?
CHR alacaksın heral..

Hocam, C-HR'yi test ettim ama ne yazık ki hybrid olanı yoktu. Açıkçası hayallerimi süsleyen bir otomobildi; test sürüşü yapana kadar :( Benim gibi aile babası olana uygun değil açıkçası...

BBNET
Geri