byrmtuncer Aktif Üye Mesajlar 232 29 Mart 2014 #1 Seçimde Görevli Arkadaşların İzleyeceği Seçim eğitim Videosuna bu linkten Ulaşabilirsiniz SEÇİM EĞİTİM VİDEOSU
Seçimde Görevli Arkadaşların İzleyeceği Seçim eğitim Videosuna bu linkten Ulaşabilirsiniz SEÇİM EĞİTİM VİDEOSU
byrmtuncer Aktif Üye Mesajlar 232 29 Mart 2014 #7 Teşekkür eden Tüm Arkadaşlara Ben Teşekkür eder, Seçimde Görevli Tüm Arkadaşlara Başarılar Diliyorum. SEÇİM EĞİTİM VİDEOSU
Teşekkür eden Tüm Arkadaşlara Ben Teşekkür eder, Seçimde Görevli Tüm Arkadaşlara Başarılar Diliyorum. SEÇİM EĞİTİM VİDEOSU
hyalcin_61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 860 29 Mart 2014 #8 Arkadaşlar yarın görev yerine sivil kıyafetle gidebilir miyiz? yoksa yine takım elbise kravat giymek zorunda mıyız
Arkadaşlar yarın görev yerine sivil kıyafetle gidebilir miyiz? yoksa yine takım elbise kravat giymek zorunda mıyız
mfacil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,107 29 Mart 2014 #10 kıyafet olayı benımde aklıma takıldı şimdi kot gıysek ıyı olur
C checkingen Aktif Üye Mesajlar 105 29 Mart 2014 #11 Teşekkürler. :alkis: Arkadaşlar kıyafetle ilgili bir hüküm yok. Yalnız insanların sizi ciddiye almasını istiyorsanız takım elbise ile gitmeniz daha iyi olur.
Teşekkürler. :alkis: Arkadaşlar kıyafetle ilgili bir hüküm yok. Yalnız insanların sizi ciddiye almasını istiyorsanız takım elbise ile gitmeniz daha iyi olur.
savas3457 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 30 Mart 2014 #12 Ben okula da sivil gidiyorum secimede ayni gidicem