2014 auris mi corolla mı

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 1.33 motor araç alacağım.Toyota da karar kıldım.Model olarak ise auris ile corolla arasında kararsızım.Aurisin 4 camının otomatik olmayışını sıkıntı ediyorum. Fiyat olarak 46-47 bin civarı bütçem var.

Hocam bekarsanız Aurisi tavsiye ederim. Bende 2013 var ama keşke 1.6 motor alsaydım diyorum. Camları pek önemli değil, arka tarafa siz oturmuyorsunuz :D

Hocam biraz daha para cikarabilirsen 0 auris 1.3 benzinli 54400'e alabilirsin.gecen hafta tanidik biri aldi

hocam tercih size kalmış birşey ancak ben olsam sedan kasayı alırım, auris aldınız varsayalım, bir modül taktırırsın otomatik olur, ben fiestaya 100 tl'ye taktırmıştım

hocam 1.3 motoru ne sebeble tercih ettiğinizi yazsaydınız yorum yapardım, tercih hakkında. ama fikrimi soracak olursanız az yakması içindir herhalde. eğer amacınız az yakan bir araçsa 1.5 dci 2013-2015 clio yu 43-45 arasına en temizinden alırsınız. daha önce 1.4 ve altını kullandınız mı bilmem ancak deneyimlerime göre kullanılacak arabalar değil şehir içi şehir dışıda kullanılamaz. şehir içinde ışıklarda hızlanmaya kalkıyorsunuz motor bağırıyor, yavaş. şehir dışı içinde tork yetersiz zaten. performans benim için önemli değil şehir içinde bir sonraki kırmızı ışığı beklerim, şehir dışında zateen kullanmayacağım diyorsanız alınabilir. Clio şu anki aracım memnunum kısaca şehir içi 4 l. şehir dışı (110km hız) 3.2 l. ortalama 3.6 :+1: yakıyor. performans derseniz 1.5 motor turbo gayet başarılı. motorun aynısını şu anda Nissan qasqahi ve mercedes a serisinde kullanılan motorlar. kısacası alın temizinden kullanın bol bol. yakıt derdi olmadan. 8) 8) 8)
NOT: 45 litre ile 1400 km civarında yol yaptım. ( şehir içi - dışı karışık)

auris te olur - corolla da ama 1.33 değil 1.6 olmalı..özellikle senede bi kaç kez ş.dışına çıkıyorsanız muhakkak 1.6 lara bakın..

haluk24' Alıntı:
hocam 1.3 motoru ne sebeble tercih ettiğinizi yazsaydınız yorum yapardım, tercih hakkında. ama fikrimi soracak olursanız az yakması içindir herhalde. eğer amacınız az yakan bir araçsa 1.5 dci 2013-2015 clio yu 43-45 arasına en temizinden alırsınız. daha önce 1.4 ve altını kullandınız mı bilmem ancak deneyimlerime göre kullanılacak arabalar değil şehir içi şehir dışıda kullanılamaz. şehir içinde ışıklarda hızlanmaya kalkıyorsunuz motor bağırıyor, yavaş. şehir dışı içinde tork yetersiz zaten. performans benim için önemli değil şehir içinde bir sonraki kırmızı ışığı beklerim, şehir dışında zateen kullanmayacağım diyorsanız alınabilir. Clio şu anki aracım memnunum kısaca şehir içi 4 l. şehir dışı (110km hız) 3.2 l. ortalama 3.6 :+1: yakıyor. performans derseniz 1.5 motor turbo gayet başarılı. motorun aynısını şu anda Nissan qasqahi ve mercedes a serisinde kullanılan motorlar. kısacası alın temizinden kullanın bol bol. yakıt derdi olmadan. 8) 8) 8)
NOT: 45 litre ile 1400 km civarında yol yaptım. ( şehir içi - dışı karışık)

hocam daha önceki aracım 1.3 motor getz idi.Hızlanmasını beğeniyordum ama bir kaç kez uzun yola çıktım çok yordu beni ayrıca yokuşlarda da çıkmıyordu. 1.3 motor düşünme sebebim bütçeme uygun ve sağlam bir araç olmasından dolayı toyotayı düşündüm.Forumlarda insanlar 2 ye bölünmüş kimi arkadaşlar tavsiye ediyor kimileri ise sakın yaklaşma diyor.

Bu işler nasip işi hangisi denk gelirse onu al bence paran varsa 1.6 gibi motor alınabilir ama paran 1.33 e yetiyorsa nasip diyeceksin bende senin gibi kara kara düşünüyordum nasip 1.2 motor aldırdı. Küçük motor ile şehir içinde veya dışında (yüksek hıza çıkmam pek) bir sıkıntı yaşamadım ama yokuşlar Biraz sıkıntılı küçük motorda :)

Bir şey olmaz ,milletin 4le çıktığı yokuşu 3le çıkarsın. Mercedes le mi doğduk :P , yeter niye yetmesin.

2015 i20 1.2 mpi motor aracim var. Ne çekisinde ne kalkisinda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Git gel 10 günlük surede geze geze 3000 km yol yaptim Malatya canakkale arası. Ne otoyolda utandirdi ne yokuslarda. Bizim Türk insanına sorarsan çekmez ama. Yokuşta hızlanma olmuyor ama en dik yokuşta 75 in altinada dusmedim( 5. Viteste vites.dusurdugum zaman hizlanabiliyorum). Geçen hafta İzmir Çanakkale arası yolculuk yaptım hafta içi 16.00 dan sonra yola.ciktim İzmir trafiğine takildik klima açık 5.5 lt değer yakaladık ortalama hizda 66 km.

Onun için sayın hocam araba alırken çok aradim araştırdım sordum soruşturdum bende ama hiç gerek yok git bayiye ben test sorusu yapcam de moturu arabayi çekişi kendin gor. Bizim milletimiz çamur atmayi karalamayi sever. Onun için yerli malı uretemiyoruzda zaten(bence) . Bak ilcendeki Toyota auris coralla satanlara ara git gor arabayi bi tur at kendin gor içine sinsin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçenlerde seat ibiza 1.0 ecotsi dsg denedim. Arabada satış temsilcisi dahil 4 kişiydik. Hayran kaldım araca. Astra sedan otomatik, egea otomatik bunlarıda denedim. Aklım ibiza da kaldı. 1.0 diye aldanmayın canavar gibiydi. Araç almadan test sürüşü yapın.

<<ZenFone2>>

OZOGUL' Alıntı:
Geçenlerde seat ibiza 1.0 ecotsi dsg denedim. Arabada satış temsilcisi dahil 4 kişiydik. Hayran kaldım araca. Astra sedan otomatik, egea otomatik bunlarıda denedim. Aklım ibiza da kaldı. 1.0 diye aldanmayın canavar gibiydi. Araç almadan test sürüşü yapın.

<<ZenFone2>>

1.0 hatta 0.9 - 1.2 motorlar TURBOLU ve çoğunlukla 3 sildindirli TORK u - beygir gücü 1.6 ATMOSFERİKLERE kafa tutabilen hatta geçen motorlar...

https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_NR_engine

ama TOYOTA NıN 1.3 MOTORU ATMOSFERİK MOTOR; Turbo vs...YOK TORK düşük;beygir gücü eh işte...2. el piyasasın da da daha az tutulan motorlar;imkanları zorlayıp 1.6 motor almakta fayda var...

BBNET
Geri