2014-2015 satranç egzersiz planı

Kodla Büyü
egzersizde toplam şu kadar saat olacak diye bi kural yok değilmi?

Hocam ben de bunu arıyordum, bu egzersizi açmak için neler yapmam lazım.

İlk kez bizim okulda ben açacağım. Sertifikam var elimde.

Bugüne kadar hiç satranç egzersizi açmadım.

Şu anda elimde 30 saatlik Hizmetiçi Satranç kursu belgem var. Acaba Satranç egzersizi açabilir miyim?

Hafta sonu isteyen 34 adet öğrencim var. :)

ercinc98' Alıntı:
Bugüne kadar hiç satranç egzersizi açmadım.

Şu anda elimde 30 saatlik Hizmetiçi Satranç kursu belgem var. Acaba Satranç egzersizi açabilir miyim?

Hafta sonu isteyen 34 adet öğrencim var. :)
Bildiğim kadarıyla satranç kursu açabilmek için TSF tarafından açılan kurslardan belge almak gerekiyor. Halk Eğitim belgesi ile kurs açmama izin vermemişlerdi.

sorumun cevabına eriştim hocam. @boteakif
(Benim de bildiğim kadarı ile TSF kursu belgesi, öğretmenlere kurs verirken işe yarıyor. Mesela; Hizmetiçi Kurs verebilmek için.)

Ders Dışı Eğitim Çalışmalarına Dair Esaslar Konulu Genelge
Kod:
http://www.bte.org.tr/belge/egzersiz/Ders_disi_egitim_Calismalari_esaslari_MEB_Genelgesi.pdf
Son sayfadaki çizelgede; 2 numaralı tablo satırında, bu egzersizi verebileceklerin nitelikleri yazmış, buna göre KESİNLİKLE Türkiye Satranç Federasyonu Kursları şartı aranmıyor. Anladığım kadarı ile Satranç egzersizi veya kursu vermek isteyenlerin sayısı fazla olduğunda ilk tercih TSF belgesi.
"...kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslara katılarak belge alan..."

ercinc98' Alıntı:
sorumun cevabına eriştim hocam. @boteakif
(Benim de bildiğim kadarı ile TSF kursu belgesi, öğretmenlere kurs verirken işe yarıyor. Mesela; Hizmetiçi Kurs verebilmek için.)

Ders Dışı Eğitim Çalışmalarına Dair Esaslar Konulu Genelge
Kod:
http://www.bte.org.tr/belge/egzersiz/Ders_disi_egitim_Calismalari_esaslari_MEB_Genelgesi.pdf
Son sayfadaki çizelgede; 2 numaralı tablo satırında, bu egzersizi verebileceklerin nitelikleri yazmış, buna göre KESİNLİKLE Türkiye Satranç Federasyonu Kursları şartı aranmıyor. Anladığım kadarı ile Satranç egzersizi veya kursu vermek isteyenlerin sayısı fazla olduğunda ilk tercih TSF belgesi.
"...kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslara katılarak belge alan..."
:+1:

BBNET
Geri