2014-2015 KAHRAMANMARAŞ BTR Görevlendirmeleri

Kodla Büyü
selamlar hocam bu gün bülent eshabil bilir ile görüştük eğiticiler artık görevlendirmeye karışmayacakmış ilçe milli eğitim müdürlüklerine bırakılmış. ilçedeki şef ile görüştük bu gün yarın yazı düşer okullara dedi yazı ile uğraşıyorum dedi başvuru son tarihini ayın 15 gibi olacağını söyledi.

Türkoğlu için bt rehber başvuru formunu üst yazı ile ilçe milli eğitime gönderdik. Gelen yazıda Maraş merkez için fatih projesi okulları öncelikli olmak üzere diyordu.

okul maillerini kontrol edin...12 sine kadar başvurun...bt labı olan okullar ve fatih okullarına görevlendirme yapılacak

Andırın için başvuru süresi 10.09.2014 son. Okul maillerini kontrol edin yazı gönderilmiş.

Arkdaşlar aldığım bilgilere göre sadece Fatih projesi kapsamında olan okullara görevlendirme olacakmış artık. Okulunuzda lab olsa bile fark etmiyor yani sizi akıllı tahtaların olduğu okullara gönderecekler. Okuluna görevlendirme kabul yazıları geldi mi

hocam bakanlık onayları 15ine kadar istiyordu. maraş 12, ilçeler 10 dedi. Bakanlık süreyi 25ine uzattı. diğerlerini de artık siz hesaplayın. onaylarınız 25'inde çıkar, 26-27 gibi okullarınıza yazı gelir. Yetkili birimiyim, değilim bilişimciyim. Ama az çok maraşı tahmin edebiliyorum. Bakanlığı takip etmiyorlar, gaziantep mebi takip ediyorlar.

Pazarcıkta ortaokulda calışırken BTR FATİH projesi olan bi okula görevlendirildim.Kendi okulumda laboratuvar olmasına rağmen haftanın 2 günü gidecem var mı başka benim gibi olan

Bizim ortaokul liseye taşındı. Liseyi de başka yere taşıdılar. Lisede akıllı tahtalar olduğu için görevlendirmeyi kendi okuluma istedim. onayları bekliyoruz. umarım gecikmez.

BBNET
Geri