Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,799 4 Eylül 2014 #42 bu yıl il dışı tayinle Anadolu Lisesi'ne geçtim. Bu derslere artık giremeyeceğim ama emeğin için teşekkür ederim öğretmenim.. Allah razı olsun..
bu yıl il dışı tayinle Anadolu Lisesi'ne geçtim. Bu derslere artık giremeyeceğim ama emeğin için teşekkür ederim öğretmenim.. Allah razı olsun..
B bilisimogretmen Aktif Üye Mesajlar 129 5 Eylül 2014 #45 bide hocam ben yıllık planda şöyle biliyorum yanlışssam düzeltin 1.dönem 18 hafta 2. dönem 18 hafta alınır diye ben 10.sınıf BTT yıllık planda 1.dönem 19 hafta olarak saydım orda bir yanlışlık mı var acaba yoksa benmi yanlış gördüm?
bide hocam ben yıllık planda şöyle biliyorum yanlışssam düzeltin 1.dönem 18 hafta 2. dönem 18 hafta alınır diye ben 10.sınıf BTT yıllık planda 1.dönem 19 hafta olarak saydım orda bir yanlışlık mı var acaba yoksa benmi yanlış gördüm?
devcodeblog Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,002 5 Eylül 2014 #46 Teşekkür ederiz hocam. Emeğine sağlık. Saygılarımla
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,325 8 Eylül 2014 #55 teşekkürler hocam. ellerinize sağlık