2014 - 2015 ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
teşekkürler hocam.Bilgi ve iletişim teknolojileri dersine yeni bir kitap katılmış office 2010 anlatılmış

Nasıl iştir anlamadım arkadaşlar 8.sınıf seçmeli bilişim dersinin kitabını yayımlamış bakanlık peki 5 ve 6.sınıflarda dersin zorunlu olduğunun ve kitap olması gerektiğinin farkında değiller mi?Neden bu sınıflar için de kitap yayımlamıyorlar?

fateless38' Alıntı:
Nasıl iştir anlamadım arkadaşlar 8.sınıf seçmeli bilişim dersinin kitabını yayımlamış bakanlık peki 5 ve 6.sınıflarda dersin zorunlu olduğunun ve kitap olması gerektiğinin farkında değiller mi?Neden bu sınıflar için de kitap yayımlamıyorlar?
:+1:

Birden 5-6 ve 7. sınıflarımız için de yayınlandı zannettim, gözlerim aynen böyle :o pörtledi. Meğer aynen devammış... :|

fateless38' Alıntı:

ya ben bugün okulda panoda 5-6-7-8 in komple seçmeli gösterildiği bir tablo gördüm bizim dersimiz için..

arkadaşlar meb den bize hayır yok artık bunu anlayalım, hazır bir şey aramaktan vazgeçin artık. ben kendi kitabımı hazırladım en temizinden. meb e ihtiyacım yok. isterse emekli olana kadar kitap basmasın bize. bence sizde kendi çözümlerinizi yaratın, tüketici değil üretici olalım.

bilisimci61' Alıntı:
arkadaşlar meb den bize hayır yok artık bunu anlayalım, hazır bir şey aramaktan vazgeçin artık. ben kendi kitabımı hazırladım en temizinden. meb e ihtiyacım yok. isterse emekli olana kadar kitap basmasın bize. bence sizde kendi çözümlerinizi yaratın, tüketici değil üretici olalım.

hocam emin olabilirsin ki herkesin kendine göre bir çözüm yolu elbet var, yalnız değilsin :)

lakin neden profesyonelce hazırlanmış etkinlikler elimizin altında olmasın?
basamak şeklinde veya ona benzer bir sistemde düzenlenmiş etkinliklerin zararı mı var?
Ayrıca konu başlıkları olsa da neden herkes farklı bir telden çalsın?

peki hazırladığınız kitabı öğrencilere nasıl dağıtıyorsunuz? yoksa not mu tutturuyorsunuz?
bu devirde neden fotokopi veya notla uğraşalım?

Bilgi ve İletişim Teknolojisi (Seçmeli) ders kitabı iyi görünüyor ders kitabı olarak kullanılabilir kitaptaki konular bölünerek 5-6. sınıflarda anlatılabilir...

bilisimci61' Alıntı:
Hocam şuan mecburen öğretmenler zaten bunu yapıyor fakat bu eğitim okuldan okula değişkenlik gösterecek. Eğitimin sistemli olması gerekiyor düşünsenize her ders (Matematik, Türkçe....) öğretmeni kendi kafasına göre ders anlatıyor. Bir kitap gerekli eğer öğretmen kitabı beğenmiyorsa esnetilebilmeli.

Re: Ynt: 2014 - 2015 ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI

herohamster' Alıntı:
Bilgi ve İletişim Teknolojisi (Seçmeli) ders kitabı iyi görünüyor ders kitabı olarak kullanılabilir kitaptaki konular bölünerek 5-6. sınıflarda anlatılabilir...
:idea:

Ben bu MEB i gerçekten tebrik ediyorum :)
Ders 2 senedir zorunlu.
Bu adamlar ne halt yiyor dersi nerede yapıyor diye soran bir Allah'ın kulu yok.
Daha yeni çıkan seçmeli derslerin hepsinin kitabı var.
Tamam hadi kitap istemiyoruz. Yaparız biz bir türlü alıştık zaten.
Sene olmuş 2015...Avrupa teknolojinin dibine vurmuş
Ya sınıfta BT dersi mi işlenir arkadaş.
Kimi kandırıyoruz.

Bilgi ve İletişim Teknolojisi kitabına göz atayım dedim...
Sonuç: HÜSRAN :sleep:

Eski basamak kitapları buna 10 basar.
Hep etkinlikler vardı kitapta.
Bunda da basmışlar yazıyı.

BBNET
Geri