2013000270 Nolu Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı)

Kodla Büyü

yildizli_85

Aktif Üye
2013000270 Nolu Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) 21-25 Ekim Aksaray'daki kursa başvuru yapan var mı acaba? 4. onaylar çıktı mı, yoksa hala benimki gibi beklemede mi?

Dün benim tüm onaylar tamamlandı. Sizinki de umarım tamamlanmıştır. Nereden katılacaksınız hocam ?

arkadaşlar bu hizmetiçi eğitimleri nerden görüyorsunuz, pdf ini nereden indirebilrim.

bence kursa katılın hocam hem faydalı hem de fatih projesi eğitmeni oluyorsunuz

yalanaşk' Alıntı:
Ne bilim hocam bi boşlukta başvuru yaptık oda çıktı. O kadar yol git sonunda çok faydalı olmazsa göstermelik bir kurs felansa eziyet olur.

kakababa' Alıntı:
yalanaşk' Alıntı:
Ne bilim hocam bi boşlukta başvuru yaptık oda çıktı. O kadar yol git sonunda çok faydalı olmazsa göstermelik bir kurs felansa eziyet olur.
ben de aynı şekilde başvuru yapıpkatılıp katılmamakta tereddüt etmiştim sonra katıldım. sonunda Fatih Projesi Eğitmeni oluyorsunuz zaten ilinizde bu seminerleri siz vereceksiniz öğretmenlere. bence çok faydalı da oldu benim için.. kendi dersimizde yapabileceğimiz çeşitli şeyleri de öğrendim arkadaşların sayesinde.. tabi ben Aksaraydayım o yüzden de katıldım biraz.. :)

Sizinki çok iyiymiş ya :D Ben Fatih projesi gelen herhangi bir lisede görev bile yapmadım. Geçen yıllarda kendi okulumda(ortaokul) formatordüm. Bu yılda kendi okulumda 28 saat derse giriyorum sadece :) Neyse 1 2 gün düşüneyim yinede :)

BBNET
Geri