2013000269 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar dördüncü onay geldi önümüzdeki ay seminerdeyiz demektir... Başka başvuran varmı aramızdan...:D

susudes' Alıntı:
bu semineri tekrar almamız mümkün mü acaba, aynı seminere 2 kere gidebiliyor muyuz?

sanmıyorum hocam çünkü belge veriyorlar ve sisteme işliyorlar aldı diye ama bence şansınızı deneyin başvurun red gelirse alamıyorsunuz demektir.Gözden kaçarsa alırsınız bir daha...

Son onayda geldi başka bu seminere katılan arkadaşlar varmı aramızda en azında orda bir bbnet ortamı kurarız :D

fatih22222' Alıntı:
bu site de kimse yokmu yaw seminere katılan bir tek ben mi varım :D :+1: :++: :puhaha:

benm başvurumda onaylanmış,aksaray h.i.e. bilen arkadaşlar ,hizmetiçi eğitim enstittüsüne ulaşım nasıl?otogardan servis var mı?

aksaray otobüslerinin servisi oluyor onlara söylediğinizde sizi oraya yakın yere bırakır zaten hizmetiçi eğitim merkezde bir yer...

Hocam bende geleceğim. 5. onayı da vermişler. Aksaray otogarına indikten sonra firmaların çarşı servisleri var, onlar yardımı ile çarşıya geleceksiniz. Hizmet içi zaten çarşının içinde, kime sorsanız gösterirler.

phantosos' Alıntı:
Hocam bende geleceğim. 5. onayı da vermişler. Aksaray otogarına indikten sonra firmaların çarşı servisleri var, onlar yardımı ile çarşıya geleceksiniz. Hizmet içi zaten çarşının içinde, kime sorsanız gösterirler.

hocam siz nerden katılıyorsunuz...

fatih22222' Alıntı:
phantosos' Alıntı:

hocam siz nerden katılıyorsunuz...

Mersin'den katılıyorum hocam.

BBNET
Geri