2013000242 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
02.09.2013-06.09.2013
Çınarcık Yalova kursuna kimler katılıyor?

Arkadaşlar bu arada kurs zamanında okulda ek dersimiz kesiliyor mu?

ben katılıyorum...Sanırım bu kursa pardus kurulu bir bilgisayar götürmek zorundayız?

klebsiella' Alıntı:
02.09.2013-06.09.2013
Çınarcık Yalova kursuna kimler katılıyor?

Arkadaşlar bu arada kurs zamanında okulda ek dersimiz kesiliyor mu?
bazı idareciler bilmediği için kesiyor. görevli izinli olduğunuz için okuldaki ek dersiniz yapılır.

yalnız hizmetiçi son onay daha gelmedi.

xk-2' Alıntı:
ben katılıyorum...Sanırım bu kursa pardus kurulu bir bilgisayar götürmek zorundayız?

hayır öyle bir zorunlukluk yok orda kuruyorsunuz hocam, kendi bilgisayarınızı getirirseniz ona kurarsınız yoksa ordan pc veriyorlar size ona kuruyorsunuz.

arkadaşlar beli olmuş kimler geliyor bakalım bu kursa yalovaya gıdenler bilgi verebilirler mi arkadaşlar
nasıl ortam nasıl nezaman bitiyor cuma gunu hocalar nasıl donanım lımıı

Ben İstanbul'dan katılıyorum peki ne zaman orada olmak gerekiyor?
Pazartesi sabah mutlaka ders vardır tabi de Pazar günü orada mı kalmak gerekir acaba? :o

Ben Gaziantep'ten gidecemde nasıl gidecem onu bilmiyorum istanbula uçakla oradan feribotla esenköye gidilebilyormuş.

4. onayı alanlar, kesin çıktı mı şimdi ? İlgili Birim Onayı alınca 5. onay da verilmiş mi oluyor?

neo.99' Alıntı:
4. onayı alanlar, kesin çıktı mı şimdi ? İlgili Birim Onayı alınca 5. onay da verilmiş mi oluyor?

4. onayı gelen arkadaşlar kesin katılıyorsunuz demektir yoksa zaten 4. onayda red ediliyor. 5. onay 4.sü kabul ettiyse onaylıyor.
laptopunuz varsa götürün daha rahat oluyor ben birkaç ay önce aksarayda katılmıştım aynı kursa.bilgisayarınızda müsait yer varsa sürücü oluşturun 20 gb falan ona kurarsınız pardusu.

birde okula yazı geliyor il milli eğitimden kursa katılımınız için ,onu sorun müdürünüze o belgeyle ücretli izinli oluyorsunuz ve ekdersiniz kesilmiyor.

18 Ağustos tarihinde son onay verilmiş durumda. Kursu kimin vereceğini bilen arkadaş var mı? Sanırım bu kursu Necdet Bey ya da Erdoğan Bey vermeyecek.

şimdiye kadar katıldığım kurslarda hep serbest kıyafetle katıldım. sorun etmiyorlar. resmi olarak prosüdür nasıl bilmiyorum?

BBNET
Geri