2013000231 Network (BTT ve CCNA Discovery 1) Kursu BARTIN

Kodla Büyü

birkan39

Aktif Üye
2013000231 Network (BTT ve CCNA Discovery 1) Kursu
Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi - MERKEZ / BARTIN
02/09/2013 - 06/09/2013 tarihleri arasında Bartın da yapılacak hizmet içi eğitime katılacak arkadaşlar ile buradan haberleşebiliriz.

yegitek kursları için başkent öğretmenevinde kalabilirsiniz. Zaten bu ikisi yürüme mesafesinde

Ben de Pazar akşama orda olmayı planlıyorum. Yanlız milli eğitimden onay çıkmayacak mı? Ben onayı bekliyorum bilet falan almadım.

kastor' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben Ankaradan Gideceğim Eğer Ankaradan katılanlar varsa Arabayla gidebiliriz.

ben hatay'dan gidecem. ancak direk otobüs yok. Uçak hiç yok. Saatlerimiz yuşursa ankaradan gidebiliriz.

Pazar günü öğleden sonra orada olacak şekilde çıkabiliriz Kalacak yer konusunda Bartın Öğretmenevi ayarlanmış Bilginiz olsun.
Siz ankaraya hangi saatlerde gelebilrsiniz.
hataydan gelen 3 kişi var
MURAT SARCAN HATAY-ERZİN 973106 - Şehit Uğur Ekiz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
FATİH ŞAHAN HATAY-İSKENDERUN 154280 - İskenderun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
AHMET SÖKMEN HATAY-SAMANDAĞI 971691 - İsmail ve Mehmet Selim Kara Kız Teknik ve Meslek Lisesi
diğerleriyle iletişime geçebilirsiniz

kastor' Alıntı:
Kalacak yer konusunda Bartın Öğretmenevi ayarlanmış Bilginiz olsun.

Bartın Teknik ve endüstri meslek lisesinin sitesinde önceki eğitimler için bir otel ismi vermiş kursa katılacaklar burayı arasın diye. Öğretmen evinin ayarlandığı kesin mi ve gitmeden bizim orayı aramamız gerekiyor mu? Bilginiz var mı?

Bilgi kesinliği konusunda emin değilim Bakanlıkta çalışan bir arkadaşıma sormuştum. Öğretmen evi ayarlanmış yazıyor dedi.

Ben bartın teknik ve endüstri meslek lisesinin sitesindeki oteli aradım. Onlar evet 2-6 eylül arasında bir eğitim var fakat listeler elimizde değil henüz dediler. Eğer başka bir kurs yoksa grand resort otelde konaklayacağız. Eğer eş çocuk yoksa aramanıza gerek yokmuş. Kursiyerler adına zaten rezervasyon yapılıyormuş.

Arkadaşlar okulu aradım oteli teyit ettiler öğretmen evi tadilattaymış. Oteli aramamız gerekiyormuş bilginiz olsun.Bu arada otobüsle gidecekler içinotel terminalin hemen karşısındaymış.
Okulun sayfasındaki not:
BAKANLIĞIMIZCA OKULUMUZDA AÇILACAK OLAN HİZMETİÇİ EĞİTİM KURSLARINA KATILACAK KURSİYERLERİN KALACAK YER İÇİN BARTIN GRANT ASTRA RESORT (378) 237 62 28 NUMARALI TELEFON İLE İRTİBAT KURMALARI GEREKMEKTEDİR.

BBNET
Geri