2013000212 Eğitimde Fatih Projesi (Pardus Kullanımı) Kursu (

Kodla Büyü

marasliyim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR RİZE ÇAYELŞNDE YAPILACAK OLAN BU KURSA KATILAN VAR MI ARAMIZDA. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR E BU KURSU ALAN ARKADAŞLAR BİZE BİRAZ DETAY VEREBİLİRLER Mİ

Sayın Hocam. Kurs içeriği ile ilgili bilgiler; kursiyer listesi elime ulaşınca mail yolu ile size gönderilecek. 25 Saatlik Eğitim süresince Özgür Yazılım, Pardus 2013 Fatih Sürümü, Paket kurulumu, temel Yazılımlar hakkında bilgi verilecek. Bunun dışında kalan zamanlarda konsol kullanımı, sorunların çözümleri, gibi konularda da çalışmalar yapılacak.

benim de onaylanmış arkadaşlar samsundan katılıyorum :) umarım güzel ve faydalı bir eğitim olur. maraşlıyım maraştan mı katılıyorsun ?

Arkadaslar mail adreslerinizi pm gönderirseniz önümüzdeki günlerde size Egitim ile ilgili bilgilendirme e-postaları göndereceğim.

E-posta adresi sistemde görünen tüm arkadaşlara bilgilendirme maili atılmıştır. Eline mail ulaşmayan arkadaşlar iletişim bilgilerini pm atarlarsa sevinirim.

mebbisde onaylanmış gözüküyor ama bu katılımcı listesini nereden görebiliriz emin olmak için bileti alacam ankaradan

marasliyim' Alıntı:
ARKADAŞLAR RİZE ÇAYELŞNDE YAPILACAK OLAN BU KURSA KATILAN VAR MI ARAMIZDA. TECRÜBELİ ARKADAŞLAR E BU KURSU ALAN ARKADAŞLAR BİZE BİRAZ DETAY VEREBİLİRLER Mİ

Ben bu kursu aldım. Aynı zamanda Rize'liyim ve Çayelinde görev yapıyorum. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Her konuda yardımcı olabilirim.
mail:volkankoc2000@gmail.com

marasliyim' Alıntı:
Volkan hocam kursu müfettişler mi veriyo
Evet Maraş'tan katılacam

Hayır. Kursu İbrahim Hoca veriyor. Kendisi çok bilgili ve ilgili bir kişi. Tanışınca çabucak kaynaşırsınız. Kursun ilk günü bende bir ziyaret etmeyi düşünüyorum.

BBNET
Geri