Z zeykum Misafir 3 Haziran 2013 #1 arkadaşlar esenköyde 24-28 haziranda yapılacak olan2013000134 nolu fatih projesi tek. kul.kursu onaylanan var mı?
arkadaşlar esenköyde 24-28 haziranda yapılacak olan2013000134 nolu fatih projesi tek. kul.kursu onaylanan var mı?
C crazyboss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 4 Haziran 2013 #2 Birim ve hie onayları henüz yapılmamış görünüyor.Ben de takipteyim fakat nezaman onaylanacakalar hiç bir bilgim yok.Hie eğitimlerde birimler onayları bu şekilde geciktirmeleri normal midir?
Birim ve hie onayları henüz yapılmamış görünüyor.Ben de takipteyim fakat nezaman onaylanacakalar hiç bir bilgim yok.Hie eğitimlerde birimler onayları bu şekilde geciktirmeleri normal midir?
Z zeykum Misafir 4 Haziran 2013 #3 bende de aynı şekilde gözüküyor acaba onaylanan var mı yoksa hepimizde mi öyle?
C chtkdg Üye Mesajlar 23 4 Haziran 2013 #4 Ben de başvurmuştum bu kursa ve an itibariyle ilgili birimde onay/red yok.
O okanbaris Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 526 4 Haziran 2013 #5 bende başvuru yapmıştım herhangi bir gelişme yok hizmetiçini aradım görüşemedim telefon bağlanmadı