2013000099 Fatih Projesi Ağ Altyapısı Semineri

Kodla Büyü

agamuratcelebi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Esenköy Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇINARCIK / YALOVA arkadaşlar bu kursa başvuru yapıp ilgili birim onayı olan varmı ben bekliyorum daha birşey yok sizde bu ilgili birim onayı olan var mı

hizmetiçi onay süresi başladığı zaman,
eğitim görevlisine ulaşabiliyorsanız mail atın hocam,
yoksa kimsenin umurunda değil son güne kalmış sen uzaktan gelecekmişsin bilet alacakmışsın,
maalesef bu duyarlılığı göremedim,
resen katıldığım kurslarda bile onayı neredeyse son gün yolluyorlar

Bende başvurdum arkadaşlar büyük olasılıkla yalovada görüşürüz.Iğdırdan geleceğim ben.

bakalım hocam benim Konya'da bir tane daha vardı onu Şerafettin CANYURT adlı biri yazıyor iptal eden olarak bakalım bence bu adama ulaşmak lazım

Rize de Haziran da yapılacak olan seminer resen alınacak denildi ve başvurular reddedildi. Bu da büyük ihtimal reddedilecektir.

hocam benım mayıs sonunda Rize'de semınerım var ve onaylandı.Reddedilme durumu yok .Arka arkaya 3 defa yapılıyor aynı kurs

hocam ben şerafettin canyurtu aradım yalnız mesleki eğitim değil yenilik ve geliştirme ilgileniyor dedi o yüzden yarın orayı aramayı düşünüyorum bakalım.

Benimde aynı şekilde resen alınacaktır yazıyor. Resen alınacak ise niçin başvuruya açtınız? Niçin başvurduk?

adnan54' Alıntı:
Benimde aynı şekilde resen alınacaktır yazıyor. Resen alınacak ise niçin başvuruya açtınız? Niçin başvurduk?
evet aynen. madem resen alacaksınız niye insanlar o kadar uğraştırıyorsunuz. sonra da red.

bu ne ya dalga geçer gibi biz gidip müdürden izin istiyoruz onaylaması için dil döküyoruz adamlar sonra resen alınacaktır. başta yaz bunu kritere bizde gidip adamlara boş yere ricada bulunmayalım. bi işi düzgün yapamıyorlar :verymad:

illere soruyorlar illerden isim istiyorlar il eğiticileri kendi belirlediği kişileri yazıyor

BBNET
Geri