Hocam Trabzon İmam Hatip Ortaokulu Binası çok iyi gözüküyor. Ancak ileride öğrenci sayısı çok artacak gibi. Orayı biliyormusunuz? Değerlendirmenizi merak ediyorum.Kara Kule 61' Alıntı:Trabzon merkezde listeye baktığım kadarıyla yeni açılan imam hatip ortaokulu dışında pek okul yok.Ayrıca ortaokul ilkokul tam dönüşüm olduğu için ortaokullarda yığılma dahi olabiliyor.Yani hareket biraz zor gibi duruyor.
Hocam listede sizin paylaştığınız okullar var. Ancak yeni derslerde birlikte hepimiz beklentiye girmiştik yer açılır diye. Ancak hayal kırıklığı yaşıyorum. Sanırım norm güncellemeleri düzgün yapılamamış...yes_im' Alıntı:Trabzon il içine başvurabilen arkadaşlar, acaba size açılan okulların listesini paylaşabilir misiniz???
TR61' Alıntı:Hocam listede sizin paylaştığınız okullar var. Ancak yeni derslerde birlikte hepimiz beklentiye girmiştik yer açılır diye. Ancak hayal kırıklığı yaşıyorum. Sanırım norm güncellemeleri düzgün yapılamamış...yes_im' Alıntı:Trabzon il içine başvurabilen arkadaşlar, acaba size açılan okulların listesini paylaşabilir misiniz???
tek tük iller kaldı açıklanmayan biri de TRABZON offfTR61' Alıntı:Sonuçlar ne zaman açıklanacak...
oldukça olumlu düşünüyorsunuz, ama bence kımıldayabilen zaten merkeze ya da daha yakın yerlere gitmiş olacaktı, yani pek şansımız olduğunu sanmıyorum... (keşke olsaadige_emrah' Alıntı:hayırlısı bakalım ne olacak il içinde pek kımıldamayın da biz il dışından trabzona gelelim![]()
hocam puan kaç trabzona isteyeceksin heraldekgunduz' Alıntı:aynennn adige ye katılıyorum :++: