2013 Toyota Corolla. Acil Satılık.

Kodla Büyü

meccal14

Aktif Üye
Arkadaşlar tayinim çıktı ve ev aldım. bu yüzden arabamı satıyorum. mütahit 50.000 tl ye saydı ben bir ay müsaade aldım ne kadar fazla tutturursam satıcam. eğer isteyen varsa kaçırmasın emsalleriyle kıyaslayın fiyat düşük tuttum. arabamda nokta hata yok ilgilenen olursa numaram 5062381875. hayırlısı olsun artık

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 411/detay/

ne çoku hcm geçen ay 50800 e satmadım tayin belli değil diye,fiyatlardan haberiniz yok sanırım

hcam arabanız çok güzel ama 2 binlira düşük yazmışınız piyasadan pazarlıkta zorlamazlar umarım. düşük diyen arkadaşlar biraz ilanlara baksın. aynı aracın 5-6 parça boyalıları bile 50 000 civarında. ha almak için piyasa düşürmeye çalışıyorlarsa bilemem

hocam yanlış anlamayın ama piyasa suni olarak çok yükseldi.sahibinden com a göre fiyat belirlerseniz satamazsınız. mütahit bencede iyi vermiş. aldıgınız fiyat nedir bilmiyorum ama muhtemelen kullanmanıza rağmen zarar etmediniz.

arabada abs var
hız sabitlemeyi 250 tl ye takıyorlar.
bende de aynı araçtan var 9 bin km de ben 53000 den aşağı düşünmüyorum.
bence normal yazmış arkadaşlar

fiyata yüksek diyenler piyasadan haberleri yok bence.

araç akmayı düşünen ya da satan arkadaşlar bol keseden atmaktansa piyasayı araştırsalar iyi olur. bu aracın 2014 modeli (kasa farklı) 59 bin civarında 65 e kadar çıkıyor. ayrıca 2. el piyasasında fiyatlar gerçekten yükseldi her geçen günde artıyor. tamam suni bir artış var fakat 1 yıl önce alınan araçların emsallerine 5-10 bin tl arasında zamlandı bunuda unutmamak gerek. hocam bende auris satıyorum benzer ama bendeki dizel 2012. bence 51-52 arasında fiyat veren olursa sat derim(madem ev almışsın) hayırlı satışlar

arac piyasanin cok altinda hocam honda civic aldim bugun gorseydim pazarlik ederdik vallahi uzuldum...

bence nakit 50 bin veriyorsa hic düsünme sat hocam ama mutahitler bazilari katakulleci oluyor dikkat et :)

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. kar lastikleri hariç 50.500 e sattım. hakkımızda hayırlısı

meccal14' Alıntı:
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. kar lastikleri hariç 50.500 e sattım. hakkımızda hayırlısı
kar lastiklerinide bana gonder hocam hayrina adresi pm atim mi :D

meccal14' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
meccal14' Alıntı:
kar lastiklerinide bana gonder hocam hayrina adresi pm atim mi :D
Olur hocam canin sagolsun. yari fiyatina gonderirim lastikler bridgestone marka ve 1 kis kullanildi

205 55 16 olcu mu hocam simdi degilde 2 ay sonra alirim
ciddiyim bende araba aldim para kalmadi

bende de aynı model var koltuk kılıfları çelik jant ve 1-2 fazlası var.
9binde bende 53000 gibi rakam düşünüyorum. satabilirmiyim piyasası var mı hocam
siz kime sattınız?

Aralık ayında o piyasayı görecem ben tutuşmuş bi şekilde.
Geçen yıl focus alacağın fiyata bu yıl fiesta alamıyorsun.Yuh.

BBNET
Geri