2013 model 1.6 dizel hyundai i30 elite

Kodla Büyü

sleeperman001

Site Gezgini
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0461/detay

Araç özenle kullanılmıştır. 10 bin bakımları yeni yaptırılmıştır. alan arkadaş bir sene masrafsız binecektir. fiyat fazla demeyin lütfen ekstraları olan bir araçtır. ön kaput koruma, ekstra deri direksiyon kaplama(orjinal deri direksiyon simidi üzerine yıpranmaması için ikinci deri kaplama), farlarda ekstra olarak led mevcuttur. İçerisinde sigara içilmemiştir. Bizden önceki sahibi kılıfla binmiştir araca. Araçla birlikte 4 yazlık, 4 kışlık lastik verilecektir.
Araçtan memnunuz, sıkıntısı yok, model değiştirmeyi düşündüğümüz için satıyoruz.
Son fiyat 60.000 tl dir.

Bu ilanları gören normal vatandaşlarda öğretmenlere bu maaş fazla diyor. :?

hocam hayırlı satışlar.
Sizden ricam saatabilirseniz eger buraya kaça sattığınızı yazarmısınız.
1. pahalı diyen arkadaşlara kapak olsun.
2. o fiyata satamaz iseniz size kapak olsun

kapağa mapağa gerek yok ta. sıfırı 71 bin yazıyo pazarlıkla 67-68 bin alınır.
hocamda 60 bine bıraksa 7 bin lira için değermi acaba

sezginozturk' Alıntı:
hocam hayırlı satışlar.

:puhaha: :puhaha:

hocam hayırlı satışlar. senin kadar zengin değiliz de ne demek arkadaşlar. eşler öğretmense pek ala alınır. fiyatını bilmem ama 60bin veriyosam hyundai al-mam

sezginozturk' Alıntı:
hocam hayırlı satışlar.
Yok böyle bir yorum :puhaha:

sezginozturk' Alıntı:
hocam hayırlı satışlar.
yawww arkadaş :mrgreen:

Ben Hyundaiye o kadar para vermem.Bu benim şahsi görüşüm.Yanlız başkalarına da saygı duyarım.Alana hayırlı olsun.
Para konusuna gelince maalesef piyasa böyle yapacak bişey yok yani.Clio 40 bin ise bu araba 60 eder.
Dediğim gibi yanlız ben o parayı bu arabaya vermem o ayrı mesele.

birkaç yıl önce hyundai ceosu artık ucuz araba satmayacaklarını söyledi. artık otomabil devleri kadar iyi araba ürettiklerini belirtmişti. üretiyor mu bilmem ama kasa olarak i30 hoş bir tasarıma sahip.

ben 60.000 lira ne i30a, ne benzinli golfe ne de astraya veririm. ama alanada birşey demem. arabada kasayı sevmek, konsollu sevmek, genişlik, yakıt, 2. el, ekonomi, yaş, servis gibi birçok etken mevcut. bizde geçende 34000 lira puntoya verdik. vermem diyordum araç bulamadık ekonomik olarak vermek zorunda kaldık.

Arkadaşım öncelikle hayırlı satışlar.
Sana ve herkese tavsiyem buradan araba satmayın. Bu forumda herşeye pahalı diyen adamlar.
Örneğin kendi arabamı satarken bile bana aynı şeyleri söylediler. Sonrasında insanları sanki dolandırıcı, kazıkçı iması veriyorlar. Benim arabanın piyasa değerinden 3.000 TL aşağı rakamı piyasa fiyatı olarak insanlara yansıttılar.

Hasılı kelam buradan satıpta canını sıkma. Ben yanaşmam daha.

60.000 tl olsa hiç düşünmem gider ya 2014 honda otomatik vites lpg li alırım yada toyotanın 2012-2014 arasını yada gider 2007-2010 mercedes alırım paşa paşa binerim .
Adam tercih etmiş hyundai almıs o onun zevki kımse karısamaz saygı duyarım , herkesin malı değerli ama bbnette bu olay biraz farklı mılletin malına öyle yorumlar yapılıyor ki dersin forumda dolandırıcılar cirit atıyormusta haberimiz yokmuş
Zenginin malı züğürdün çenesi meselesi bizimkiside :D

her_dem' Alıntı:
birkaç yıl önce hyundai ceosu artık ucuz araba satmayacaklarını söyledi. artık otomabil devleri kadar iyi araba ürettiklerini belirtmişti. üretiyor mu bilmem ama kasa olarak i30 hoş bir tasarıma sahip.

ben 60.000 lira ne i30a, ne benzinli golfe ne de astraya veririm. ama alanada birşey demem. arabada kasayı sevmek, konsollu sevmek, genişlik, yakıt, 2. el, ekonomi, yaş, servis gibi birçok etken mevcut. bizde geçende 34000 lira puntoya verdik. vermem diyordum araç bulamadık ekonomik olarak vermek zorunda kaldık.
aynen hocam zevk meselesi herkesin isteği farklı.ben de 31-32 tl puntoya vereceğime 36 500'e astra aldım .
Kesinlikle herkesin fikrine saygım var.Başlığı açan arkadaşım alınmasın,niyetim kötü değil. :D
bu arada astra dizel ve full'dü,tabi ki parası olana :D :D

her_dem' Alıntı:

hemen hemen aynı durumdayız 1 ay bekledim aradım clio accent yerine linea aldım.Başka bulamadım.Bu arada astra dizel alan arkadaş iyi almış ben bulsam bende alırdım ama bulamadım

Sıfırı ile arasında 10 bin fark olsa

Tahminim 10 bin TL ye bu araç 40000 km falan gider. Bence gayet iyi rakamlar

Selamlar hayırlı satışlar

dod sanal ekspertiz bile 58000 fiyat çıkardığına göre arkadaşın 60000 istemesi normal bence. Ayrıca ben 60bin liraya benzinli golf alacağıma gider dizel hyundai yada dizel astra alırım. Tercih ve zevk meselesi.

İnternetteki araba ilan sitelerini 1 yıllığına kapatsalar piyasa epey düzelir.
Uzun zamandır her ilan verildiğinde bu gibi tartışmalar oluyor. Hala bu forumda araba ilanı paylaşan varsa yapacak birşey yok. İlanı veren de yorumlara razı olacak. Az diyen de olur uygun diyen de.
Bütün bunların sebebi internetteki (özellikle sahibinden.com) ilanlardan dolayı milletin bilenmesi. Öfkelerini buradaki ilan verenlerden çıkarıyorlar.
Onlar da vermesin kardeşim...

gakgoskentli' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

hemen hemen aynı durumdayız 1 ay bekledim aradım clio accent yerine linea aldım.Başka bulamadım.Bu arada astra dizel alan arkadaş iyi almış ben bulsam bende alırdım ama bulamadım
1 ay ben de araba aramıştım, gittim sıfır aldım sonunda... 2012 ekimde 1.6 yarı otomatik benzinli astrayı 36000'e almıştım. iyi ki de almışım...

BBNET
Geri