Özelden yazdım hocamla_mer62' Alıntı:Peki hocam btr gorevlendirmeleri filan nasil zamaninda yazi gonderiyolar mi okullara? Bilgisayarci olarak mersinde kafamiz rahat olur mu? Adiyaman merkezde isler guzel mesala.
ferdierdem55' Alıntı:Özelden yazdım hocamla_mer62' Alıntı:Peki hocam btr gorevlendirmeleri filan nasil zamaninda yazi gonderiyolar mi okullara? Bilgisayarci olarak mersinde kafamiz rahat olur mu? Adiyaman merkezde isler guzel mesala.![]()
ferdierdem55' Alıntı:Özelden yazdım hocamla_mer62' Alıntı:Peki hocam btr gorevlendirmeleri filan nasil zamaninda yazi gonderiyolar mi okullara? Bilgisayarci olarak mersinde kafamiz rahat olur mu? Adiyaman merkezde isler guzel mesala.![]()
Arkadaş özelden de mesaj atmış. Ben de ordan söyledim. Burdan da daha geniş bir bilgi vermeye çalışayımOZOGUL' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Özelden yazdım hocamla_mer62' Alıntı:Peki hocam btr gorevlendirmeleri filan nasil zamaninda yazi gonderiyolar mi okullara? Bilgisayarci olarak mersinde kafamiz rahat olur mu? Adiyaman merkezde isler guzel mesala.![]()
Genelden yazılanları sizde keşke Genelden cevaplasaydınız neyse....
kardeş bana da iyi bir yer bak ben de geleyim olmaz mı?fatih22222' Alıntı:59 puanım var mersin ve bütün ilçeleri yazmayı düşünüyorum...
la_mer62' Alıntı:ya telden giremiyorum su acilan okullari listelermisiniz arkadaslar suraya lutfen.
hocam mezitli ve yenişehirde boş yer yok zaten boşuna bela okumayın. Boş listelerine baktıysanız 10-12 yer vardı hepside il içinde doldu.hakanotuken' Alıntı:Mersin fiyasko oldu. Mezitli ve yenişehir hiç açılmadı. Allah belalarını versin. Oraları hakim ve savcı karılarına ayırdılar sanırım.
KöfteHoRr' Alıntı:hocam mezitli ve yenişehirde boş yer yok zaten boşuna bela okumayın. Boş listelerine baktıysanız 10-12 yer vardı hepside il içinde doldu.hakanotuken' Alıntı:Mersin fiyasko oldu. Mezitli ve yenişehir hiç açılmadı. Allah belalarını versin. Oraları hakim ve savcı karılarına ayırdılar sanırım.
Yenişehirden 3 Mezitliden 1 kişi ayrıldı okulunda onlarında okulları doldu hemen il içi sıradan. İki ilçeden toplam ayrılan 4 gelen 16hakanotuken' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:hocam mezitli ve yenişehirde boş yer yok zaten boşuna bela okumayın. Boş listelerine baktıysanız 10-12 yer vardı hepside il içinde doldu.hakanotuken' Alıntı:Mersin fiyasko oldu. Mezitli ve yenişehir hiç açılmadı. Allah belalarını versin. Oraları hakim ve savcı karılarına ayırdılar sanırım.
ama il içinde mezitli ve yenişehiri isteyenlerde yine bu ilçelerden geldi, öyle silifke mut ve gülnar gibi ilçelerden gelip buralara tayini çıkan olmadı