2013 il dışı İZMİR

Kodla Büyü

unzip

Üye
Mesajlar
20
Geçen yılda bu zamanlar açmıştım aynı başlığı..Giden herkes adına sevindim ama ben hala gidemedim.Bu sene de İZMİR diyen herkes için puan sıralaması yapalım.Kısmet neyse o olsun.Şimdiden hayırlısı bakalım.
1.unzip: bote mezunu puan 110
 
norm durumları canımızı sıkmazsa ben de tayin istemeyi düşünüyorum. Puanım 125 Böte
Tayin dönemi ne zaman başlar acaba?
 
bu norm sorunu çözülmediği sürece kimse yerinden oynayamaz tefliler hariç! şuan yerimizi bile koruyamıyoruz tek tek norm fazlası oluyoruz kaldı il dışı tayin istemek. sınıfçılardan daha beter oldu bizim il dışı durumumuz :-1:
 
yeni güncellemeler yapıldığında inşallah herkes istedikleri yerlere gidebilirler.
 
bende önce Antalya sonra izmir yazacam. ama bu puanlara bana izmir gelmez zaten:)
 
İzmir'de norm açığı olacaktır fikrimce. Çalıştığım ilçe Aliağa, ilçemizde şu anda norm 10 ve öğretmen sayımız 7. 3 arkadaşımızı bekleriz, yarıdan fazla okulumuzda BT Sınıflarımız faal durumda. İzmir İnternet Haftası etkinliklerimiz oluyor her yıl, BT zümresi olarak ilçede yaptığımız yarışmalarımız oldu geçtiğimiz yıllarda. Biraz pahalı da olsa, zaman zaman havamız kötü de koksa yaşanası bir yer. 2014-2015 eğitim öğretim yılında norm ihtiyacı artabilir, an itibariyle seneye 24 saat dersim var, sonraki sene 30 saati geçmesi muhtemel. Okulumda bir zümremi görmek, birlikte çalışmak eminim keyifli olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
 
Arkadaşlar bende izmir isteyeceğim. Şu anda 95 tayin döneminde 97 98 olur herhalde puanım. Kabaca bir hesap yaptım mebbiste görülen 450 civarında ortaokul var izmirde. Bunların önemli bir çoğunluğunun da bilişim normunu açacağını düşünüyorum. Önemli olan izmirde şu an kaç kişi görevli bunu bilmek tahmin yapma konusunda daha sağlıklı sonuçlar almamızı sağlayabilir. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok faydalı olur. Bu yıl izmirdeki görevlendirme listesine ulaşmaya çalışacağım.
 
90-100 puanlar kesin gider ya geçen sene böte için 4 yer açılmasına rağmen 110 puanlı arkadas gitti bence hiç dert etmesinler acaba benim gelirmi o şüpheli puanım:75
 
Az önce bu yılki görevlendirme listesine ulaştım. Sistemdeki norm sayısını öğrenmeye çalışıyorum. elimdeki listeye göre bu yıl il tarafından görevlendirmesi yapılan 295 kişi var. Bunların sadece 210 u Bilişim Teknolojileri öğretmeni. Bunlarında sadece 152 tanesi ilköğretimde görev yapıyor. Görev talep etmeyen arkadaşlarda vardır elbette. Toplamda 200 desek ben en azından izmirde 150 civarında daha öğretmene ihtiyaç olacağını düşünüyorum bu yıl. net sayılara ulaşmaya çalışıyorum. İzmirde çalışmadığım için maalesef çok tanıdığım yok. Eğer bir arkadaş ildeki norm durumunu ve ihtiyacı tam olarak öğrenirse çok iyi olur.
 
şu an 91 ama tayinlerde eylül 15 baz alınıyormuş puanım 98-100 olur o zaman
 
arkadaşlar bence izmirdeki ortaokul sayısı 700-800 civarıdır. toplam okul sayısı antalyanın 2 katıyken istanbulun yarısı kadar. hesaplarıma göre yaklaşık sayı 800-1000 diye tahmin ettim ama bakalım. bunların her birine en az 1 norm var. biz böyle sallayıp dururuz :) izmirden birisi yok mu yav bilgi verecek :)) ne kara kutuymuş
 
Geçen sene böte için en düşük puan 136 görünüyo meb sayısal verilerine göre... bu senede 100-110 olur
 
Geri
Üst