2013 ford connect

Kodla Büyü

marasliyim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 1aya kadar 110'luk almayı düşünüyordum. Fiyatı 40000 tl ama araştırdıkça 2014 yılında kasa değiştireceğini ve fiyatın 47000 tl olacağını öğrendim. Sizce
A) 2013 ün fiyatı düşer mi kasa değiştireceği için
B) aramızda kullanan var mı önerileriniz

Hocam bu sınıftaki araçlardan en iyisinden biri. Ya Caddy ya Tourneo derler zaten. Kuzenimde 2007 vardı gayet memnundu. 110 Bglikler daha iyi, dşük beygir olanları çekişi iyi değilmiş.

Bu araçları şahsi kullanım için alanlar pek memmun değil. En azından benim çevremdekiler öyle. Bunu bir araştırın. Köy veya toprak işi çok oluyor. Büyük yükler taşıyorum, bunlara otomobiller yetmez dersen belki alınabilir.

hocam bunların hız sınırı normal araçlardan düşük. o yüzden uzun yolda sıkar insanı. ama işiniz için gerekliyse ona bir şey diyemem.

Re: Ynt: 2013 ford connect

hocam alma bence ;)
bende 2010 model full olanı var aylardır satamadım... 2. eli sıkıntı lıymış

Ben sıfır olarak 2009 model 110luk aldım. araç dört dörtlük. güç emrinizde. ancak önceki yorumlarda arkadaşların dediği gibi bazı sıkıntılar var. Bunları sıralarsak:
1- Bandrolu hiç düşmez. her yıl artarak devam eder.
2- Şehir içinde 40-45 krş dan aşağı yakmaz.
3- İkinci eli çok ağırdır. Satmak için göbeğiniz çatlar.
4- Ben geçtiğimiz nisan ayında tamamen orijinal ve 29bin km deki aracımı çok zor ve değerinin altında sattım.
5-Uzun yolda hız limitine takılma oranınız %80. araç dizel ve turbo olduğu için bastığınızın farkına varmıyorsunuz.

eğerki benim bağım bahçem var, kürek kazma sandık yükleyeceğim diyorsanız alın. onun haricinde kesinlikle almayın.

fff.jpg

iyi yük taşır..

hocam bu araclar ticari olarak geçiyor diye biliyorum. bunedenle ozellikle bu tur geniş bir araca ihtiyacınız yoksa almayın. hem vergisi yuksek hemde en kotusu her yıl muayenesi var..

BBNET
Geri