hocam para almıyorlar ya şans işi buguraysen' Alıntı:sen hic tercih ypma arkadas 100 de kalır son
murathan21' Alıntı:kemer ve kumlucayı yazmayı düşünüyorum puan 105
murathan21' Alıntı:kemer ve kumlucayı yazmayı düşünüyorum puan 105
pasteur' Alıntı:murathan21' Alıntı:kemer ve kumlucayı yazmayı düşünüyorum puan 105
hocam ben kumluca da görev yapıyorum. acaba hangi okullar açılmış, yazabilir misiniz?
*Not: Gelirseniz sevinirim Kumluca taraflarına...
bilgiler için teşekkürler hocam. peki hayat nasıldır normal dönemde orda. ev okul arası gidip gelinirmi yoksa sosyallik varmıdır öğretmenler arasısonsuzartibir' Alıntı:Ziya büyük okul en az 5 şube vardır odası yok ama aralarında en iyisidirMerkeze 4-5 km
Mavikent durali Yazıcı bi ara orada çalıştım küçük bi bt sınıfı var ama merkeze 15 km 2-3 şube
imam hatip daha yeni açıldı tek şube var diğer okullara görevlendirirler önermem
Kiralar merkez sıfır evler 500 10 yıllık evler 400
Öğretmen evi vardır ve idare eder
Ali Hocam ile beraber 4 kişiydik 1 kişi gitti bende gidebilirim yani formotörlük kesin çıkar gelen olursa
Yine de merkeze uzaktır merkeze gidip gelmek adamı pert eder .
millet tercih etmesin diye yazmışsın bunları galiba. merkezi 1 milyon 70 bin kişi olan şehir büyükşehir olmaz tabiki küçücük şehir. kışın paso evde duruyorsan antalyada yaşamasını bilmiyon demek. şehirleri birbirinle kıyaslamayı pek sevmem çünkü her şehrin ayrı bir güzelliği vardır. ev sahipleri kiracı bulamazken, kiralar mantıksız derece denmiş bu da yanlıştır herkesin bilgisinepaladin13' Alıntı:alanya manavgat ve serike göre iyidir hocam . Daha gelişmiş .... ama antalya izmir gibi değil izmirin insanı serinleten o hafif ruzgarını unut .... izmir içinde uzak bir ilçe ile ilçi tayınlerle merkezi tavsiye ederim . İzmir bir başka bence ..... antalya kesinlikle bir buyuk sehir değil antalyanın adı sadece tatilden dolayı buyutuluyor yoksa kısın paso evdesın aklında bulunsun. kıralar mantıksız derecelerde
bu arkadaş da çok sosyalmiş. antalya gibi bir yerde ev-okul arası gidip gelmeksonsuzartibir' Alıntı:Antalya turistlikdir gel 1 hafta gel git yazlık asla değildir. İzmirle tabi kıyaslanmaz. Merkezde değilseniz ev-okul-okul-ev
Merkezdeyseniz Ev-Durak-Okul-Durak-Ev![]()