cgg*seco Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,129 22 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar forumda bakıyorum ama hiç Amasya isteyecek yok heralde. Gümüşhacıköy ve Amasya Merkez isteyeceğim. 100 puanım var. Sizde durumlar nedir?
Arkadaşlar forumda bakıyorum ama hiç Amasya isteyecek yok heralde. Gümüşhacıköy ve Amasya Merkez isteyeceğim. 100 puanım var. Sizde durumlar nedir?
cgg*seco Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,129 22 Temmuz 2013 #3 Hakkında hayırlısı hocam. Umarım bana Gümüşhacıköy gelirde sana engel olmam :wink:
Y ykoc Üye Mesajlar 48 23 Temmuz 2013 #4 Arkadaşlar Amasya'da çalıştığım için hangi okullar açık göremiyorum. Size zahmet olmazsa yazabilir misiniz
Arkadaşlar Amasya'da çalıştığım için hangi okullar açık göremiyorum. Size zahmet olmazsa yazabilir misiniz
Z zzeytinci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 452 23 Temmuz 2013 #5 hocam puanlar nedir. Özellik g.hacıköy ü yazan arkadaş
cgg*seco Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,129 23 Temmuz 2013 #6 zzeytinci hocam puanımı yazmıştım aslında ama yine yazayım. 100 puanım var. Sende sanırım Gümüşhacıköy'ü isteyeceksin. Senin kaç puanın var?
zzeytinci hocam puanımı yazmıştım aslında ama yine yazayım. 100 puanım var. Sende sanırım Gümüşhacıköy'ü isteyeceksin. Senin kaç puanın var?
Z zzeytinci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 452 23 Temmuz 2013 #7 hocam benimpuan 87. sana hayırlı olsun