Eskişehir isteyecekler var mı arkadaşlar burada? Ben isteyeceğim puan 97.
enginozdil' Alıntı:iyi ya işte hocam, istediğin yere gidersin rahat rahat![]()
gltnkrtl' Alıntı:Ben de isteyeceğim hocam, benim de puanım 98
gltnkrtl' Alıntı:Eskişehir'deki okulları pek bilmiyorum hocam ama ilk sıraya Orgeneral Halil Sözer'i yazmıştım. Siz ne yaptınız?
Nadir SERT' Alıntı:TEF mezunu isteyen yok mu hiç il dışı meslek lisesi açmadılar özüre açmışlar..
Gündüzalp 168 puanla kapattı benim puanı yetmedi benden tavsiye süprizlere hazır olun...LysimakhoS..' Alıntı:Nadir SERT' Alıntı:TEF mezunu isteyen yok mu hiç il dışı meslek lisesi açmadılar özüre açmışlar..
Nadir hocam senin odunpazarı gündüzalp ortaokulu gelmişti değil mi? Özür durumuna 2-3 meslek lisesi açıktı fakat özür durumunda da meslek lisesi yazan yok maalesef. Bende 1. tercihim gelir diyordum foruma bakarak. Şimdilerde 3. 4. tercihim acaba gelir mi diye düşünüyorum. 26. tercihide istemiyorum diye işaretledim zaten. Stresli bekleyişim tavan yaptı iyice..
Nadir SERT' Alıntı:Gündüzalp 168 puanla kapattı benim puanı yetmedi benden tavsiye süprizlere hazır olun...LysimakhoS..' Alıntı:Nadir SERT' Alıntı:TEF mezunu isteyen yok mu hiç il dışı meslek lisesi açmadılar özüre açmışlar..
Nadir hocam senin odunpazarı gündüzalp ortaokulu gelmişti değil mi? Özür durumuna 2-3 meslek lisesi açıktı fakat özür durumunda da meslek lisesi yazan yok maalesef. Bende 1. tercihim gelir diyordum foruma bakarak. Şimdilerde 3. 4. tercihim acaba gelir mi diye düşünüyorum. 26. tercihide istemiyorum diye işaretledim zaten. Stresli bekleyişim tavan yaptı iyice..
Nadir SERT' Alıntı:süprizden kastım foruma ugramayan bilisimcilerdir.