başvuru tarihi 26 ağustos - 4 eylül
http://adana.meb.gov.tr/bt/index.php?icerik=d&id=3152
http://adana.meb.gov.tr/bt/index.php?icerik=d&id=3152
şakire btr yok.NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:İyi güzelde.Yeni atananlar ne yapcak.İlk atamalardan snra olsaydı keşke.Adaylığın kaklmış olması mı gerekiyor yksa basvuru için
benim 26 saat dersim olsa btr ye asla başvurmazdım şahsen.selcukoglakci' Alıntı:BTR mi yoksa kendi okulunuzda 30 saat ders görevi mi? Hangisi daha uygun olur?
eyvallah hocamhastasıyız dede' Alıntı:şakire btr yok.NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:İyi güzelde.Yeni atananlar ne yapcak.İlk atamalardan snra olsaydı keşke.Adaylığın kaklmış olması mı gerekiyor yksa basvuru için![]()
şaka şaka :mrgreen: .
başvurular sürekli alınıyor hocam sakin ol.![]()
bu arada nickin ve avatarın çok güzel şener şenin resmi bile güldürüyor insanı avatarına bakınca bir gülümseme alıyor beni.
ben hiç bir şey anlamadım yazdıklarından.esariaslan' Alıntı:Ders saatin tam olduğu sürece bt rehberligine basvurmak yanlis bence . Ders saatin 22 + ise secmelide gelir diyorsan simidi rehberligide alirsin bence Rehberlik idarecilerle ugras dur
BTR olmayınca sınıf, kulüp, nöbet var. Okuldaki işlerde bir şekilde sizi bulacaksa mantıklı BTR olmak.esariaslan' Alıntı:Ders saatin tam olduğu sürece bt rehberligine basvurmak yanlis bence . Ders saatin 22 + ise secmelide gelir diyorsan simidi rehberligide alirsin bence Rehberlik idarecilerle ugras dur
hastasıyız dede' Alıntı:ben şunu merak ediyorum 22+2 = 24 saat dersi olan birisi btr alırsa tekli yada ikili eğitim yapan bir liseye kaç saat yada kaç gün gitmesi gerekir.
Kendi durumumdan örnek vermek gerekirse ; geçen yıl kendi okulumdaki dersler 3 güne yayılmış durumdayken BTR görevim olan liseye haftada 3 yarım gün ve 2 tam gün gidiyordum. Yazıya göre olması gereken de bu... 8) 8) 8)hastasıyız dede' Alıntı:şöyle anlatayım 24 saati günde 6 saat olarak 4 güne yaydık diyelim gittiğimiz lisede tekli öğretim yapıyorsa 1 tam gün liseye gitmemiz gerekiyor, bu cümle doğrumudur yoksa diğer 4 gündede yarım gün liseye gitmemiz gerekirmi.
hastasıyız dede' Alıntı:şakire btr yok.NeDemekŞakireÇayYok' Alıntı:İyi güzelde.Yeni atananlar ne yapcak.İlk atamalardan snra olsaydı keşke.Adaylığın kaklmış olması mı gerekiyor yksa basvuru için![]()
şaka şaka :mrgreen: .
başvurular sürekli alınıyor hocam sakin ol.![]()
bu arada nickin ve avatarın çok güzel şener şenin resmi bile güldürüyor insanı avatarına bakınca bir gülümseme alıyor beni.
yapma yaa, eyvah eyvah...bote67' Alıntı:Kendi durumumdan örnek vermek gerekirse ; geçen yıl kendi okulumdaki dersler 3 güne yayılmış durumdayken BTR görevim olan liseye haftada 3 yarım gün ve 2 tam gün gidiyordum. Yazıya göre olması gereken de bu... 8) 8) 8)hastasıyız dede' Alıntı:şöyle anlatayım 24 saati günde 6 saat olarak 4 güne yaydık diyelim gittiğimiz lisede tekli öğretim yapıyorsa 1 tam gün liseye gitmemiz gerekiyor, bu cümle doğrumudur yoksa diğer 4 gündede yarım gün liseye gitmemiz gerekirmi.
Ama sizin okulunuz tam gün eğitim yapıyor ise ve 2 okulun ders bitiş saatleri arasında 1 saatten az bir vakit var ise ve iki okul arasındaki mesafe fazla ve sizin son saatlerde dersiniz varsa okul müdürleri ile bu durumu konuşmanızda fayda olacaktır. 8)