zilal' Alıntı:buda yılbaşı tatili 2 gün olcak diye yazan site gibi yalan haber yayınlamıyordur inşallah
aktasankara' Alıntı:Az önce telefonla görüştüm, babam başbakanlıkta çalışıyor, bakanlar kurulu daha bitmemiş bu site ne sallıyor anlamadım, içeri böcek mi koymuşlar acaba![]()
buhran' Alıntı:vay be burdada bir sürü kaderdaşım varmışallah herkese eşine kavuşmayı nasip etsin arkadaşlar
Bote0621' Alıntı:aktasankara' Alıntı:Az önce telefonla görüştüm, babam başbakanlıkta çalışıyor, bakanlar kurulu daha bitmemiş bu site ne sallıyor anlamadım, içeri böcek mi koymuşlar acaba![]()
hocam babanı ararsan ne zaman bitebilirmiş bu bakanlar kurulu...![]()
aktasankara' Alıntı:Bote0621' Alıntı:aktasankara' Alıntı:Az önce telefonla görüştüm, babam başbakanlıkta çalışıyor, bakanlar kurulu daha bitmemiş bu site ne sallıyor anlamadım, içeri böcek mi koymuşlar acaba![]()
valla hocam aradım görüştüm de bilinmiyor ki ne zaman biteceği. ben de bekliyorum, ama öğrenim durumunuAnlıycanız benim ki umutsuz vaka
Bote0621' Alıntı:aktasankara' Alıntı:Bote0621' Alıntı:aktasankara' Alıntı:Az önce telefonla görüştüm, babam başbakanlıkta çalışıyor, bakanlar kurulu daha bitmemiş bu site ne sallıyor anlamadım, içeri böcek mi koymuşlar acaba
valla hocam aradım görüştüm de bilinmiyor ki ne zaman biteceği. ben de bekliyorum, ama öğrenim durumunuAnlıycanız benim ki umutsuz vaka
Öğrenim özrünü tamamen kaldırabilirler hocam. Artık darısı başına eş özründen![]()
fatihtasoz' Alıntı:bi sallamasyon haber daha...
hocam linkteki haber ilk atamadan bahsediyor. buradaki arkadaşlar özür grubu ataması istiyor ilk atama değilhangisine inanmalı:
http://www.personelmebnet.com/guncel/me ... 79357.html
çok pardon hocam, şubat ataması ve şubatta özür grubu biran karıştı,teşekkürler düzeltiğin için.btömehmet' Alıntı:hocam linkteki haber ilk atamadan bahsediyor. buradaki arkadaşlar özür grubu ataması istiyor ilk atama değilhangisine inanmalı:
http://www.personelmebnet.com/guncel/me ... 79357.html