2013 Şubat ayına ait maaş bordronuz

Kodla Büyü
saol da memuriyet sicil no yu nerden buluyoruz :S
kurum sicil no yu yazdım, bu değil, öğren de gel yazdı ekranda :s

lemmings' Alıntı:
saol da memuriyet sicil no yu nerden buluyoruz :S
kurum sicil no yu yazdım, bu değil, öğren de gel yazdı ekranda :s

büyük ihtimalle tc nonu oraya yazman gerkiyorsur bizde öyle her iki satıada tc yazıyoruz.

b

Ekli dosyalar

• bordro.jpg
    bordro.jpg
    156 KB · Görüntüleme: 1,023
Arkadaşlar benim kademe/ derece de bir yanlışlık mı var acaba, 2007 eylülde göreve başladım, 6 ay askerlik yaptım.Çünkü "farukdoğu" arkadaşın hizmet süresi 4 yıl 7-3 , "atakom" un 3 yıl 7-1.

Görev Yeri : Halk Eğitim Merkezi
KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN Kadro Unvanı : Öğretmen
Kadro Derecesi : 8 Görev Unvanı : Öğretmen
Aylık Derecesi : 8 Bu Gör.Baş.Tarihi : 13/04/2012
Hizmet Süreleri
Aylık Kademesi : 3 Memuriyete Esas : 5 Yıl 5 Ay 11 Gun
Memuriyete Başlama Tarihi : 04/09/2007 Emekliliğe Esas : 4 Yıl 11 Ay 4 Gun
(MEB)da İlk Gör.Baş.Tarihi : 04/09/2007 Öğretmenliğe Esas : 5 Yıl 5 Ay 11 Gun

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    11 KB · Görüntüleme: 729
Asgari geçim indirimi tutarı yazmıyor bende evliyim. cocuk yok bi sıkıntı yok mu sizce ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    71.4 KB · Görüntüleme: 392
idarenle yada milli eğitim müdürlüğünde bütçe servisiyle bir görüş bence.

Bana maaş demeyin. Meslek lisesinden ilköğretime geçince özel hizmet tazminatını düşürmemişler, 17 ay fazla almışım. Bu ay YASAL FAAZİ ile geri ödemeye başladım :x

serdemir' Alıntı:
Bana maaş demeyin. Meslek lisesinden ilköğretime geçince özel hizmet tazminatını düşürmemişler, 17 ay fazla almışım. Bu ay YASAL FAAZİ ile geri ödemeye başladım :x
hocam özel hizmet tazminatının yatıp yatmadığını nasıl anlayabiliriz. bordrodan bakarak anlaşılabilir mi acaba.
ben de meslek lisesinden anadolu lisesine geçtim.
saf maaşta değişiklik olmadı.
acaba bende de mi hata var...

serdemir' Alıntı:

Hocam banada tam tersi olmuştu 7 ay ilköğretim tazminatı yatmıştı, toptan almıştım bende. Dikkat etmek lazım.

7-1 çocuk yok, sendika var 1853 tl, aynı durumda 7-1 arkadaşlar fark atmış bana nedense

joomlaci' Alıntı:
serdemir' Alıntı:
hocam özel hizmet tazminatının yatıp yatmadığını nasıl anlayabiliriz. bordrodan bakarak anlaşılabilir mi acaba.
ben de meslek lisesinden anadolu lisesine geçtim.
saf maaşta değişiklik olmadı.
acaba bende de mi hata var...
Milli eğiteme bi gidin hocam baksınlar

serkanaytekin' Alıntı:
serdemir' Alıntı:

Hocam banada tam tersi olmuştu 7 ay ilköğretim tazminatı yatmıştı, toptan almıştım bende. Dikkat etmek lazım.
Yasal Faaziyle isteseydin keşke. Uyuz oldum devletin işleyişine 3 ayda yaw. Haziran ekdersi yanlış yatmış 1 ocakta geç kaldınız diye vermiyo eksik yatan ekdersi. Milli eğitimdeki memur maaşımın nasıl yapılacağını bilmiyo, mal müdürlüğündeki kadın geri ödemeyi nasıl taksitlendireceğini bilmiyor. Bundan sonra ben de bana sorulan teknoloji sorunlarını bilmiycem.

BBNET
Geri