2013 İl İçi Sonuçları Güncel Hali(17 Temmuz)

Kodla Büyü
Re: 2013 İl İçi Sonuçlarını Açıklayan İller...

http://www.memurlar.net/haber/389996/

17:26. Bakanlık tarafından 16/07/2013 tarihi saat 17:05´te tüm illere gönderilen mailde sıramatikte oluşan teknik bir arıza nedeni ile yeniden çalıştırılması ve duyurunun geri çekilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Tüm iller Taslak atama listesini yayından kaldırmıştır. Arıza giderildikten sonra listelerin tekrar ilan edileceğini duyurmaktadır.

İl Milli eğitim Müdürlükleri il içi atama sonuçlarını yavaş yavaş açıklamaya başladı. İlk açıklamayı yapan Batman İl Milli eğitim müdürlüğü oldu.

Sonuçlara, illerin sayfasından ulaşabilirsiniz.

hadi diğer illeri anlarımda kars a ne oluyor arkadaş .
kars mem in siteside offff olmuş açılmıyor

horizon68' Alıntı:

17:26. Bakanlık tarafından 16/07/2013 tarihi saat 17:05´te tüm illere gönderilen mailde sıramatikte oluşan teknik bir arıza nedeni ile yeniden çalıştırılması ve duyurunun geri çekilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Tüm iller Taslak atama listesini yayından kaldırmıştır. Arıza giderildikten sonra listelerin tekrar ilan edileceğini duyurmaktadır.

İl Milli eğitim Müdürlükleri il içi atama sonuçlarını yavaş yavaş açıklamaya başladı. İlk açıklamayı yapan Batman İl Milli eğitim müdürlüğü oldu.

blişimcilerin süper çalışıyor sayın bakan, herkes biliyor ya bilgisayarı :P

Yeni listede atanamadığım yazar inşallah :D

İnşallah bir dayının yeğenini unuttukları için iptal edilmemiştir :D

mehmettuna68' Alıntı:
horizon68' Alıntı:

blişimcilerin süper çalışıyor sayın bakan, herkes biliyor ya bilgisayarı :P
:?

Ya şimdi okul değişirse. Bu nasıl bir sistemdir. Her yıl iyileşeceğine her yıl kötüleşiyor :)

İstanbul yarına kaldı. listeyi geri çekmişler. sıramatik yeniden çalıştırılacakmış...

İstanbul da listeyi geri çekmiş. Atandığıma sevinemedim.
İlk yayınlanan listeyi ekledim. Okulların ismi ve atanan öğretmenin puanı var isimleri yazmamışlar.
Bakalım yarın yeni listede değişiklik olacak mı ?

Ekli dosyalar

yani İstanbul'a inanamıyorum şimdi aradım milllete haber verdim inş bi hata yoktur.. şaka gibi yaa

mutefli24' Alıntı:
İlk yayınlanan listeyi ekledim. Okulların ismi ve atanan öğretmenin puanı var isimleri yazmamışlar.

O listenin üstünde atandığımız kurum yazıyor.

ben çok bir şey değişeceğini sanmam, bir-iki ilde birkaç kişinin yeri değişir sadece tahminimce!!!

açıklanmıştır diye girdim sonuca bak

İl içi atamalar bugün ne yazıkki yapılamamıştır. Bu durum Milli Egitim Bakanlığından kaynaklanmaktadır. Atama yapan illerin yayımladıkları listelerde sorun var. Şöyle ki kapatılan okullar sistemde kadrolarıyla birlikte acık görünmektedir. Sıramatik dedigimiz tayin modülü calıştırıldığında bu okullarada atama yapmakta ve olmayan okullara öğretmen tayini gerçekleşmektedir. Bu nedenle modül duzeltilene kadar atama yapılması mümkün degil..

diye yazı koymuş türk eğitimsen samsun başkanı

o değil milli eğitim müdürlüklerindeki görevliler bugün boşa çalıştı... o kadar kağıt boşa çıktı...

Effective61' Alıntı:
mutefli24' Alıntı:

O listenin üstünde atandığımız kurum yazıyor.
Atama ekranını görenlerde sorun yok zaten. Hizmet puanına azalan sıralama yapılmış
Açıklandığını duyup da liste yayında iken göremeyen arkadaşlar kendi hizmet puanının karşısındaki okullara bakarak nereye atandıklarını bulabilir

karinca_52' Alıntı:
İl içi atamalar bugün ne yazıkki yapılamamıştır. Bu durum Milli Egitim Bakanlığından kaynaklanmaktadır. Atama yapan illerin yayımladıkları listelerde sorun var. Şöyle ki kapatılan okullar sistemde kadrolarıyla birlikte acık görünmektedir. Sıramatik dedigimiz tayin modülü calıştırıldığında bu okullarada atama yapmakta ve olmayan okullara öğretmen tayini gerçekleşmektedir. Bu nedenle modül duzeltilene kadar atama yapılması mümkün degil..

diye yazı koymuş türk eğitimsen samsun başkanı
45 gün boyunca sözde norm güncellemesi yaptılar. Onu da düzgün yapamamışlar.
Tayin olduk diye sevinemeyeceğiz. Yeni listede açıkta kalma ihtimalimiz var.

MEB şaçmalamakta tavan yaptı. Şimdi sonuçlara bakıp atananlar, atanamazsa ne olacak? Reva mı bu insanlara ?

dönüştürülen okullar listede vardı zaten, ama araştırıp tercih yapıyoruz sanmıyorum ki bu okullar tercih edilsin.. istediğim okullardan birine atanmıştım inş değişmez.. bu ne laçkalık insanı sevindirip hevesini kursağında bırakıyorlar..

MEB yazık gerçekten.
SBS de hatalı davran.
bugün açıkladığınız bursluluk sınavında kimin ne kazandığı belli değil sadece sınav puanları var.
il içi hüsran....

herhalde sorumlular hakkında gerekli çalışmalar yapılır.

sorumlular hakkındaki çalışmaları da böyle yapacaklarını varsayıyorum maalesef.

o zaman böyle devam yani...

ve bu başlıkta daha çok durur. :+1:

Arkadaslar bu sorun basit bi sorun gibi gorunmuyo, arkadasımın il onayı olmasına ragmen basvurunuz onaylanmamıstır yazıo. Sendikayı aradıgında yuzlerce kisinin bu durumda oldugu soylenmis. Yani sıramatige bi suru insan katılmamıs. Hayırlısı artık

vallahi utanç verici, eskiden taa nisanda yapılan iş temmuz 16 oldu , teknoloji gelişti ama hala yapılamıyor !!!

BBNET
Geri