papakaa Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,059 26 Kasım 2012 #1 03/12/2012 - 07/12/2012 tarihlerinde ankaradaki kursa katılacak olan var mı
U umutbilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 26 Kasım 2012 #2 hocam bu kurslara nerden başvuruyorsunuz. ya ben hep mebbisime bakıyorum ama hiç bu kursları göremiyorum
hocam bu kurslara nerden başvuruyorsunuz. ya ben hep mebbisime bakıyorum ama hiç bu kursları göremiyorum
papakaa Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,059 26 Kasım 2012 #3 hocam her ilden bir kişi istemişler sanırım eğitici arkadaşlarda beni uygun görmüş ben başvurmadım resen alındım kursa
hocam her ilden bir kişi istemişler sanırım eğitici arkadaşlarda beni uygun görmüş ben başvurmadım resen alındım kursa
H hasogazili Site Gezgini Mesajlar 84 27 Kasım 2012 #4 bende resen alındım. Ama daha okula yazı gelmedi. Ankara'da tam olarak nerede olduğunu bile bilmiyorum.Bilgisi olan var mı?
bende resen alındım. Ama daha okula yazı gelmedi. Ankara'da tam olarak nerede olduğunu bile bilmiyorum.Bilgisi olan var mı?
O ozcanikli Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,040 27 Kasım 2012 #5 ben başvurdum ama kabul edilmedim pilot okullardaki kişiler seciliyormuş aksaray da yapılan kursuda istanbula almışlar
ben başvurdum ama kabul edilmedim pilot okullardaki kişiler seciliyormuş aksaray da yapılan kursuda istanbula almışlar