fantan' Alıntı:Asker öğretmenler, sadece 1244 Tl mi alıyorlar? Bizim zamanımızda maaş+ek ders kadar maaşları vardı.
firtuna61' Alıntı:yarım maaş 940 Tl ağustosta askeriz..![]()
oskicazz' Alıntı:firtuna61' Alıntı:yarım maaş 940 Tl ağustosta askeriz..![]()
hocam bende asker öğretmenim ama bodroda çıkmadı, siz bodrodan mı baktınız
ozlem22' Alıntı:memuriyet sicil no ya ne yazıcaz ya üff
gececi' Alıntı:ozlem22' Alıntı:memuriyet sicil no ya ne yazıcaz ya üff
Mebbisdeki genel bilgiler bölümünde var hocam...
ozlem22' Alıntı:gececi' Alıntı:ozlem22' Alıntı:memuriyet sicil no ya ne yazıcaz ya üff
hayır emekli sicil no var sadece
badsector' Alıntı:ozlem22' Alıntı:gececi' Alıntı:ozlem22' Alıntı:memuriyet sicil no ya ne yazıcaz ya üff
memuriyet sicil no'yu 0 (sıfır) deneyin. olabilir.
hocam bende askerden yeni geldim haziranda aldım ilk maaşı ama 50 lira gelir vergisi kesintisi var. 9/3 üm 1770 yatmış. size kaç yattı acabaomd' Alıntı:karinca_52' Alıntı:arkadaş bende girdim dilime ne zenginmişiz :verymad:
ben askerde olduğumdan maaş almaya haziran ayında başladımbu sene dilime girmem
Yoksa hazirana temmuza gelipte dilime girmemek çok zor.
bende 7/2 yim eş çalışıyor ve 1 çocuk var, %20 girmedim 1865 yatmış. 7/1 ile 7/2 arasında bu kadar fark varmıbilogrt38' Alıntı:7/1 + Sendika + TEF (%20' ye girmedim) + Eş çalışıyor = 1919
ozlem22' Alıntı:badsector' Alıntı:ozlem22' Alıntı:gececi' Alıntı:ozlem22' Alıntı:memuriyet sicil no ya ne yazıcaz ya üff
memuriyet sicil no'yu 0 (sıfır) deneyin. olabilir.
olmadı![]()
agd85' Alıntı:hocam bende askerden yeni geldim haziranda aldım ilk maaşı ama 50 lira gelir vergisi kesintisi var. 9/3 üm 1770 yatmış. size kaç yattı acabaomd' Alıntı:karinca_52' Alıntı:arkadaş bende girdim dilime ne zenginmişiz :verymad:
ben askerde olduğumdan maaş almaya haziran ayında başladımbu sene dilime girmem
Yoksa hazirana temmuza gelipte dilime girmemek çok zor.
omd' Alıntı:8/2, bekar, sendikalı (bu ay +45-10,64 tl var), 1820,06 alacakmışım. Ben de dilime girmedim daha.