2012 Temmuz Zamlı Maaşınız

Kodla Büyü
vergi dilimine girdik..4-3 teknik öğretmenn- sendikalı-eş çalışıyor 2015tl
öğretmenin aldığı maaş bu olmamalı.polis bile 2700tl alırken biz 2bin tl bile alamıyoruz...
gerçekten ülkemizde öğretmene verilen değer bu olmamalı....

7-1, eş çalışmıyor, 1 çocuk (2 yaşında), %20 vergi dilimindeyim maaşım 2070. yukarıda bi arkadaş vergi diliminden dolayı 70 tl kesildiğini söyledi benim hesaplarıma göre aşağı yukarı 50 tl kesildi benden.

7/3 bekar 1795 tl maaş....meslekte 6.yılım...
vergi dilimine girmedim herhalde çünkü kesinti bölümünde öyle bir şey görmedim...

rezalet sorun bakalım lise mezunu yeni başlamış hemşire hanıma kaç para almış bu ay!! ulan yamuk bıyıklı işletmeci.......... bi de sağlık bakanı ol da içim soğusun.
..
:verymad:

Benim de 4-2 sendikalı, bekar maaşı 1943,37 TL halen 20 lik dilime girmemişim. Bu sene az çalışmışım anlaşılan :)

omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
arkadaş bende girdim dilime ne zenginmişiz :verymad:

ben askerde olduğumdan maaş almaya haziran ayında başladım :D bu sene dilime girmem :) Yoksa hazirana temmuza gelipte dilime girmemek çok zor.
hocam bende askerden yeni geldim haziranda aldım ilk maaşı ama 50 lira gelir vergisi kesintisi var. 9/3 üm 1770 yatmış. size kaç yattı acaba

bilogrt38' Alıntı:
7/1 + Sendika + TEF (%20' ye girmedim) + Eş çalışıyor = 1919
bende 7/2 yim eş çalışıyor ve 1 çocuk var, %20 girmedim 1865 yatmış. 7/1 ile 7/2 arasında bu kadar fark varmı

7/1 teknik öğretmen sendika yok evli eş çalışıyor 1çocuk 1890 tl vergi dilimine girmişiz

ozlem22' Alıntı:
badsector' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
gececi' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
memuriyet sicil no ya ne yazıcaz ya üff

Mebbisdeki genel bilgiler bölümünde var hocam...

hayır emekli sicil no var sadece

memuriyet sicil no'yu 0 (sıfır) deneyin. olabilir.

olmadı :(

Hocam ben batmanda görev yapıyorum bizim okuldaki öğretmenler 72 yazıyor plaka kodu yani sizde bi deneyin isterseniz

5/2 eş çalışmıyor %20 ye girdim sendika iki çocuk 2098 az yatmamış mı arkadaşlar sizce....yoksa normal mi

agd85' Alıntı:
omd' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
arkadaş bende girdim dilime ne zenginmişiz :verymad:

ben askerde olduğumdan maaş almaya haziran ayında başladım :D bu sene dilime girmem :) Yoksa hazirana temmuza gelipte dilime girmemek çok zor.
hocam bende askerden yeni geldim haziranda aldım ilk maaşı ama 50 lira gelir vergisi kesintisi var. 9/3 üm 1770 yatmış. size kaç yattı acaba

omd' Alıntı:
8/2, bekar, sendikalı (bu ay +45-10,64 tl var), 1820,06 alacakmışım. Ben de dilime girmedim daha.

bendfen 57.48 TL gelir vergisi kesilmiş.

BBNET
Geri