2012 model focus3 1.0 ecoboost aracımı satıyorum.

Kodla Büyü
Hocam selamlar. Alıcı değilim ama sadece meraktan soruyorum. Muadilleri ve hatasızları sizin aracınızdan 7-8 bin lira fazla iken sizin aracınıza istediğiniz rakam biraz yüksek değil mi? Lütfen yanlış anlamayın, eski mesajlarıma bir göz atarsanız her araç ilanına "Fiyat yüksek hacı" diyen birisi olmadığımı görürsünüz, yani sizi rahatsız etmek amaçlı yazmıyorum bunu.
Bir de sizin için sakıncası yoksa aracı kazalı olarak aldığınız rakamı ve üzerine yaptığınız masrafı paylaşmanız mümkün mü? Anladığım kadarıyla bu işi para kazanmak amaçlı yapmıyorsunuz, rakamları sormayı bundan dolayı abes bulmadım.

Hayırlı satışlar.
 
İstediğim rakam bu piyasada yüksek değil hocam.Zaten pert kayıtlı olan bir aracı hatsız olanına göre maksimum 8-10 bin aşağısına alırsınız.Kaldı ki Benim aracımda sadece bir parçada boya var.Yani sayın hocam "Pert" var bi de "Pert" var. Aracı mal ettiğim rakam istediğim fiyata çok yakın bir rakamdır hocam.
 
Anlıyorum hocam. Resimlerde gördüğüm kadarıyla çok sıkıntılı bir kaza değil gibi. İşçilik düzgün ise kazasız olanlarla aynı performansı gösterebilecek bir araçtır diye tahmin ediyorum.

Tekrardan hayırlı satışlar.
 
sadece 2 tekeri hasar gören aracı nasıl perte çıkarmışlar, hava yastığı açmamış, kaporta hasar görmemiş
 
Böyle araçları pert e çıkaranlar yüzünden sigorta/kasko fiyatları fahiş!
:verymad:
 
Alttaki tüm sistem şaseye bağlantılı. Onların böyle eğilecek yamulacak kadar darbe alması sonucu şasede eğilme falan olmuşsa belki o şekilde pert e çıkarmış olabilirler. Malum o araçlar bir daha düzelmiyor. Yada bizim sigorta kasko fiyatları niye yüksek anlaşılıyor :)
 
Hayırlı satışlar hocam.Yüksek hızlarda araçta sağa sola çekme var mı?Pert kaydı varsa şaselerinde kayma söz konusu olabilir.
 
Alttan darbe alınca şasi karar görmüştür, bu yüzden pert ederler. Yaptırması kolay değildir, araç ne kadar güvenli olur o tartışmalıdır.
 
ülkemizde bu tip sahtekarlıklar çok.hiçbirşey olmamış arabayı para almak için perte çıkarıp sonra da piyasayı karıştırıyorlar.bu şekilde mağdur olan binlerce insan var.hatta bu işi bir sistem haline dönüştüren galericiler var.her zaman ki gibi hiç kimsenin denetlediği, umursadığı yok.olan vatandaşa oluyor.
 
Geri
Üst