2012 il dışı atamalar ve yolluk

Kodla Büyü
personel atama yı aradım 15 inden önce havanızı alırsınız dediler. boşuna beklemeyin büyük gün 15 i

diyanet bile mebden hem çok çok hızlı hem de çok düzenli iş yapıyor
sonra meb önce kendini düzene koysun sonra öğretmenlere çalışmıyorlar desin kaç ay oldu ses seda yok duman olduk yahu.. :scared: :verymad:

il içi ildışı beraber mi olucak onuda sordum devlet sırrı dediler 15 inden önce hiç birşey belli olmaz dedi bayan 15 inde klavuz da belli olur herşey dediler.

Kayra_Bilal' Alıntı:
diyanet bile mebden hem çok çok hızlı hem de çok düzenli iş yapıyor
sonra meb önce kendini düzene koysun sonra öğretmenlere çalışmıyorlar desin kaç ay oldu ses seda yok duman olduk yahu.. :scared: :verymad:
öğretmenler kadar kafasına taş düşsün, kendilerine bi dönüp baksalar demogoji yapmadan önce adam olurlar belki :verymad:
madem beceremicen seneye bıraksana şu yeni sistemi be iş bilmezler. Ama yok bu yıl imam hatiplerin orta bölümlerini yetiştirdiler ya daha soğudu bi tarafları, gerisi teferruatt zaten bunların zihniyetinde. eğitim meğitim, hak hukuk hikaye. :verymad:

ilkmat net internet sitesi yöneticisi de bilgi almış

il içi il dışı başvurularının 16 temmuzda beraber alınacağını söyledi

ben de personel meb i aradım 16.sında olabilir dediler.İl içi il dışı beraber mi bakanımız karar verecek dediler.Gelişmeleri takip edin hocam dediler.

bunlar il içi il dışını birlikte yaparsa, bizde ikisini birden isteyebilirmiyiz. önce il dışı arkasına iliçi yazsak. birde gene kontenjan uygulanırsa il dışından gelecekler nasıl etkilenir 2010'dan tecrübesi olan veya hatırlayan var mı?

cagdas' Alıntı:
bunlar il içi il dışını birlikte yaparsa, bizde ikisini birden isteyebilirmiyiz. önce il dışı arkasına iliçi yazsak. birde gene kontenjan uygulanırsa il dışından gelecekler nasıl etkilenir 2010'dan tecrübesi olan veya hatırlayan var mı?
2010 il dışından karamana geldim.il dışı tayincilere kontenjanlar belirlenmişti hocam mesela karamanın bilişim teknolojileri branşı kontenjanı 3 tü buna benzer bunları açıklamışlardı.İl içi il dışı tek liste olarak yapıldı.3 kişi dolduktan sonra il dışı kapanıyor ve il içi devam ediyor.Anlattığım olay Karaman iline örnektir.Bazı illerde bu kontenjan 1 iken bazı illerde 15ti ve branştan branşa da değişmişti.İnşallah bu şekilde olur..

cagdas' Alıntı:

çağdaş il dışı ve il içi beraber olursa felaket il içinden gelmek isteyen adam gelemiyor.kaldıki ben il içinden istediğim yere puanım tutuyorken az kalsın tercih yaptığım okul gelmeyecekti.Ben 48 puan almıştım, il dışında paunlar yüksek olduğu için birisi de 48 almıştı ve çalıştığım gün saysısı ile kurtardım!

İl ici il disi ayni anda altalta secilebilyor mu
bir de sizce bu sene acik okullarin sayisi nasildir

flame81' Alıntı:
cagdas' Alıntı:

çağdaş il dışı ve il içi beraber olursa felaket il içinden gelmek isteyen adam gelemiyor.kaldıki ben il içinden istediğim yere puanım tutuyorken az kalsın tercih yaptığım okul gelmeyecekti.Ben 48 puan almıştım, il dışında paunlar yüksek olduğu için birisi de 48 almıştı ve çalıştığım gün saysısı ile kurtardım!
il dışına kontenjanı bu yüzden koyacaklar sanırım beraber yapılırsa özencim. asıl merak ettiğim birlikte olması durumunda aynı anda isteyebilecekmiyiz iliçi ve ildışını.

alemitu' Alıntı:
2 eylül 2009 tarihinde ilde başladım, şimdi il dışı isteyebilir miyim?

kılavuzda yer değiştirmede süre hesaplaması yapılırken eş özründe olduğu gibi 30 eylül süresi baz alınırsa ve 2 eylül 2009 dan itibaren hizmet süren bulunduğun ilde 3 yılı tamamlıyorsa istersin.

15 eylül tarihi itibariyle bulunduğu ilde 3 yılını tamamlayanlar demiş geçen yıl. Bu şartlarda tayin ister miyim?

valla hocam kılavuz belli olmadan orada tarihleri görmeden bir şey söylemek sallamaktan ibaret olur söylediklerimiz de tamamen geçen yıla göre yorumdan öteye gitmez. yakında çıkarda görürüz inşallah o zamana kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

arkadaşlar klavuzlar ayın 16 sında yayınlanırsa , okullar ne zaman belli olur ve sonuçlar ne zaman açıklanır acaba?

daha önce yayınlanan benzer bir liste yoksa ele geçirmişlerdir bir şekilde kafadan sıkacak kadar psikopat değillerdir heralde, yine de asıl listeler gelene kadar itimat etmemek lazım

Excel dosyasında oluşturan : Erol GUNAY
İçerik oluşturma tarihi : 01.06.2012
Son kaydetme tarihi : 21.06.2012 yazıyor yakın zamanda güncel normlardan önce belirlenmiş galiba.

BBNET
Geri