G gcapan Site Gezgini Mesajlar 88 16 Ekim 2012 #61 Emeğine sağlık hocam, Gerçekten uğraşılmış bir zümre Teşekkürler
T turkuaz09 Aktif Üye Mesajlar 202 16 Ekim 2012 #63 ayhankesicioglu' Alıntı: Sene başı zümre toplantısı tutanağıdır. * 5. sınıflarla ilgili bir madde ekledim. * sonunda kararlar ayrıca yazıldı. * Adobe yazılımlarına yer verdim. Genişletmek için tıkla ... hocam ayrı zümre istenmedi bizden ilçe zümresi yeterli oluyor artık.. okulda sizden başka bilişim teknolojileri öğretmeni varmı?
ayhankesicioglu' Alıntı: Sene başı zümre toplantısı tutanağıdır. * 5. sınıflarla ilgili bir madde ekledim. * sonunda kararlar ayrıca yazıldı. * Adobe yazılımlarına yer verdim. Genişletmek için tıkla ... hocam ayrı zümre istenmedi bizden ilçe zümresi yeterli oluyor artık.. okulda sizden başka bilişim teknolojileri öğretmeni varmı?
Ş şeffaf Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 26 Kasım 2012 #65 ben okulda tek öğretmenim. Müfettişler gelecekmiş. Zümre tutanağım yok. İstenmeyecek mi artık. okulda müdür yardımcısı da yok. Müdürü mü yazıcam ki bu durumda.
ben okulda tek öğretmenim. Müfettişler gelecekmiş. Zümre tutanağım yok. İstenmeyecek mi artık. okulda müdür yardımcısı da yok. Müdürü mü yazıcam ki bu durumda.
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 12 Aralık 2012 #66 çok teşekkürler çok güzel olmuş. bugün müfettiş var işime yaradı.