2012-2013 Sene Başı Bilişim Teknolojileri Dersi Zümresi YENİ

Kodla Büyü
hocam paylaşım için teşekkürler yalnız okulda tek öğretmen olduğunda zümre toplantısı yapılmasına gerek yok diye biliyordum. Hatta bir arkadaşımız sorulan soruya karşılık görüş yazısını paylaşmışı.

computing' Alıntı:
hocam paylaşım için teşekkürler yalnız okulda tek öğretmen olduğunda zümre toplantısı yapılmasına gerek yok diye biliyordum. Hatta bir arkadaşımız sorulan soruya karşılık görüş yazısını paylaşmışı.

Hocam tek öğretmeninde yapması gerekiyor

computing' Alıntı:

Bu konuda kurul toplantısında gündeme geldi ama bizde müdür bey yapılmasını istedi. Sosyal Bilgiler öğretmeni tüm zümrelerin başkanı olarak seçildi ve toplantıyı onunla yapmış olduk. :wink:

evet bende geçen sene 2. donem zümreleri vermedim bu senede konusu olmadı... ama yine de paylaşım için teşekkürler.. :)

bizden de istediler bende tekim. Elle yazdım. bir de müdür yardımcısı ekledim. 1 sayfa bişey.hocam güzel hazırlamıs bu arada :+1:

Arkadaşlar tek branş olanlar zümre yapıyor mu? Bu hususta farklı illerde farklı uygulamalar yapılmakta. Müfettişler bile görüş ayrılığına düşüyorlar. Bu arada ayhankesicioglu hocamıza teşekkürler... :++:

Bizim okulda müdür istedi tek olsak bile. okul zümre başkanıyla yapın dedi. Bende teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı bir dönem diliyorum

BBNET
Geri