2011 ve üstü B sınıfı otomatik araç

Kodla Büyü

her_dem

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar B sınıfı otomatik araç arıyorum. Varsa satmaya niyeti olan görüşelim

arkadaşlar b sınıfı küçük bir araç arıyorum. annem kullanacak o yüzden küçük ve otomatik olmalı

arkadaşım gücün yetiyorsa kesinlikle civic veya corolla al memnun kalırsın corolla dizel civic fabrikasyon tüplü 2012 nin ikinci yarısından sonra çıkanlardan al....

honda civic için wolkswagenlere göre sert araba aynı rahatlık yok deniyo fikriniz nedir?

ahmetkacar20' Alıntı:
arkadaşım gücün yetiyorsa kesinlikle civic veya corolla al memnun kalırsın corolla dizel civic fabrikasyon tüplü 2012 nin ikinci yarısından sonra çıkanlardan al....
link varmı hocam örnek bir civic dediğiniz özellikte

2010 model ford fiesta titanium, benzin+lpg: 47250 km'de... Kazasız, boyasız... camlar otomatik kapanır vs. 33000 tl

ttalan46' Alıntı:
2012 model kazasız boyasız golf beyaz 39.000 km. 1.6 DSG, LPG olma mı?

arkadaş b sınıfı demiş sen c sınıfın üst segmentini yazmışsın 50.000 den aşağı değildir o yazdığın araç

Arkadaşlar bende Toyota corolla var zaten. O yüzden c sınıfı araç teklif etmenize gerek yok. B sınıfı küçük otomatik bir araç arıyorum. Diğer araçları paylaşalım ihtiyacı olan ilgilenir belki ama bana B sınıfı lazım

2011 ve yukari beyaz yada gri renk civic veya 2011model ve yukarisi beyaz yada gri renk dizel corolla manuel vites araç var mi arkadaşlar bildiginiz biniciye

BBNET
Geri