2011 Ford Fiesta 1.4 Dizel araç hakkında

Kodla Büyü

u_kucuk3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2011 Ford Fiesta 1,4 Trend Dizel araç hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı? Bu aracı almayı düşünüyorum, araç ortak arkadaşımın bir aracı bagaj kapağında 1 karış boya var, başka bir sorunu yok. 79000kmde. Diğer tüm parçaları orjinal.
2 hava yastığı
ABS.
Kullanan arkadaşlar fiesta dizel nasıl bir araçtır yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

fiyat? ben kiralık olarak 1 haftalığına kullandım..Az yakıyor;yol tutuşu çok iyi; dezavantajı ise araç küçük ;resmen direksiyonu kucakladığımı hissetim sürüş pozisyonu alçak spor bi his veriyor...Onun dışında arka koltuklar da biraz dar ve kasvetliydi...Fİyat uygunsa düşünülebilir..

Arkadaşımda vardı. Çok güzel araç. B sınıfının iyi araçlarındandır. Artık küçük geldiğinden satıp V40 aldı. :)

akrabamda var az yakıyor. ama cok kucuk.. onun dıınsda iyi bir araba.. trend oldugu için fazla ozellikte yoktur...

2012 sini kullanıyorum.2011 ve 80000 km biraz fazla, bakımları düzgün yapılmışsa sorun olmaz.Fakat millette 100000 üstü dizel araba alınmaz düşüncesi olduğundan satarken biraz zorlanabilirsiniz.Az yakar normal kullanımda.5-5,5 lt arası 100 km ye.HB bir araba sedan gibi geniş olmaz fakat çok da dar sayılmaz.Arkada iri yarı 3 kişi oturmadığı sürece.Piyasaya bakın derim daha düşük km de yaklaşık bir fiyata bulabilirsiniz.

hocam al arkana bakma çocuk yoksa bide memleketindeysen şehir içi ve dışı için mükemmel bir araba...yakıt harika viraja girdiğinde nasıl bir araba olduğunu görürsün.

2012 1.25 benzinli trend aldım geçen hafta:) ben çok sevdim arabamı, okuldaki herkes de bayıldı ehe:) abs frenine alışamadım çok mu basıyorum nedir, kafam öne doğru gidiyo frene bastığımda:)) ankaradan tekirdağa 100km hızı geçmeden gelmeye çalıştım benzin çok yakmasın diye..arabayı aldığımda benzin ışığı yanıyordu 50tllik aldım, akşamına ışık yine yandı, ertesi gün 100tllik daha aldım yarım depoyu geçti. yola çıkacağım gün de depoyu fulledim 70tl tuttu. tekirdağa vardığımda 600kmye yakıın yol yaptım sanırım ve benzin vardı hala çeyrek depo kadar. ne kadar yakmıştır bu durumda :D 150-200 arası bişey herhalde..arabanın küçük olması da iyi bence park sorunu filan yaşamıyorum. 2011 79binde biraz soru işareti tabii..ben bi önceki 2005 fiestamı 128binde aldım başıma açmadığı dert kalmadı.. eğer 1,25 benzinli bulursanız onlara da bakabilirsiniz..

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, arabayla anlaştım artık kısmet umarım bende arkadaşlar gibi memnun kalırım.

Teşekkürler arkadaşlar aracı dün aldım. 28000tl ye. Artık kısmet. Ama yakıt göstergesi 5,4lt yazıyordu ortalama bu da benim için gayet iyi bir rakam. Kmde 25 kuruş gayet iyi.
Fikirlerini paylaşan paylaşmayan herkese teşekkürler.

BBNET
Geri