2011-2012 Okul Zümresi/Lab. Kuralları/ Oturma Planı

Kodla Büyü

seda23

Site Gezgini
Merhabalar;
Muhakkak bu belgelerin bir çok örneği vardır; fakat alternatif olması açısından yine de yüklemek istedim.
Yalnız şunu hatırlatayım, ben öğretim programındaki konu anlatım sırasından pek hoşnut olmadığım için yıllık planımda ünite sıralamasını değiştiriyorum ve bu kararı zümremde alıyorum. O maddeye dikkat ediniz. Eğer siz de değiştirmek istiyorsanız sorun yok. Yıllık planı ona göre yaparsınız. Yok ünite sıralamasını öğretim programındaki gibi uygulayacaksanız o maddeyi çıkarmayı unutmayınız.
Hayırlı bir ders yılı geçirmeniz dileklerimle....

Ekli dosyalar

Bu arada başlığı doğru yere açtığımdan emin değilim varsa hata hoşgörüp ilgili başlığa taşırsanız sevinirim. Kolaylıklar...

Rica ederim, sağlıkla kullanınız. Forumdan çok faydalanıyorum ve fırsat buldukça benim de katkım olsun istiyorum.

bozdagli' Alıntı:
laboratuvar kuralları çok hoş ve açıklayıcı olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Evet özellikle ekleme istedim. Çünkü çocuklar nedenlerini bilince pek zorluk çıkartmıyorlar; "a evet doğru düşünememiştik" diyorlar. Bu nedenle kuralların öğrencilerle birlikte oluşturulmasından ve niçin koyulduklarının yazılmasından tarafım.

karametin' Alıntı:
Çok güzel ve Ayrıntılarına kadar düşünülmüş bir paylaşım. Çok teşekkür ederim Arkadaşım
Biraz detaycıyım sanırım, rica ederim:)

pinaraytas' Alıntı:
oturma planı çok işime yarayacak,,teşekkürler hocam
miraz' Alıntı:
Hocam teşekkürler. Düzenleyip kullanıyorum, ellerinize sağlık.

Faydalanabilmenize sevindim.

Teşekkürler ancak aşağıdaki madde belirtilirken. Bilgisayardaki güç ayarlarından güç düğmesinin özelliğini değiştirilebildiği, düğmeye basıldığında bilgisayarı kapat komutununda verilebileceği belirtilmeli.

Bilgisayarlar güç düğmesinden değil, “başlat/ bilgisayarı kapat” komutu ile kapatılır.
Çünkü: Bilgisayarı, power (güç) düğmesine basarak kapatmak, bilgisayar için ani elektrik kesintisi demektir ve bilgisayara zarar verir.

BBNET
Geri