kedi_sero Üye Mesajlar 21 12 Eylül 2011 #1 Arkadaşlar Teknik servis dalı için zümreleri yapmaya çalıştım...Eğer bir eksik görürseniz burdan paylaşalım..12 sınıflar için sunucu işletim sistemi ve ağ güvenliği dersinin zümresini yapmadım daha.. Ekli dosyalar 1.DONEM ZUMRE 2011-2012.rar 1.DONEM ZUMRE 2011-2012.rar 488.3 KB · Görüntüleme: 1,266
Arkadaşlar Teknik servis dalı için zümreleri yapmaya çalıştım...Eğer bir eksik görürseniz burdan paylaşalım..12 sınıflar için sunucu işletim sistemi ve ağ güvenliği dersinin zümresini yapmadım daha..
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 14 Eylül 2011 #7 eline koluna sağlık hocam çok sağol
R rarely Üye Mesajlar 4 19 Eylül 2011 #11 kardeş son sınıfta endüstriyel kontrol okutulacak sakın yanlış yapmayın bu sene kademeli geçiliyor okullara yazı geldi aman diyim
kardeş son sınıfta endüstriyel kontrol okutulacak sakın yanlış yapmayın bu sene kademeli geçiliyor okullara yazı geldi aman diyim
A aysenil Site Gezgini Mesajlar 39 2 Ekim 2011 #16 rarely' Alıntı: kardeş son sınıfta endüstriyel kontrol okutulacak sakın yanlış yapmayın bu sene kademeli geçiliyor okullara yazı geldi aman diyim Genişletmek için tıkla ... bunu öğrendiğim iyi oldu endst kont seçmiştik emin oldum artık... zümre için teşekkürler..
rarely' Alıntı: kardeş son sınıfta endüstriyel kontrol okutulacak sakın yanlış yapmayın bu sene kademeli geçiliyor okullara yazı geldi aman diyim Genişletmek için tıkla ... bunu öğrendiğim iyi oldu endst kont seçmiştik emin oldum artık... zümre için teşekkürler..