2011 - 12 BT Alanı Yıllık Planları İndir - Tek Başlık

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Planları tek bir konu altında toplayım dedim. Bittikçe yeni konu açıp dağılmasın diye.. Bitirdikçe mesaj atcam alta ve ilk mesajdaki linkten ulaşacaksınız planlara.
Planları ben hazırladım ve yanlışlar olabilir belki kendinize göre düzeltirsiniz.

Hazırlanan Planlar
1. BTT planı
2. Programlama Temelleri
3. Paket Programlar
4. Bilişim Teknik REsmi
5. Web Tasarım ve Programlama
6. İnternet Programcılığı

10. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
11. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla
12. Sınıflar İçin İndirmek İçin --> Buraya Tıkla

Zümreler İçin --> teknik-ve-meslek-liseleri-uygulama-ve-materyaller-f136/2011-12-10-sinif-ortak-ders-11-ve-12-sinif-zumreler-indir-t69022.html

Bilişim Teknik Resmi Yıllık planı eklendi.
Erkek Teknik Eğitimde yayınlanan son ders bilgi formuna göre yapılmıştır..

ataaka' Alıntı:
Hocam siteden inmiyor. Saymasını bekliyorum. İndire tıkladığımda başka bir sayfaya yönlendiriyor. Bilginize...

15 saniye bitince butona tıkla. Gönderdiği sayfada "dosyayı bilg indirmek için tıklayınız" butonuna bas indir.

@cagdas onlar daha sonra gelecek.. bugunluk bu kadar.

alemsiniz yaw, sizler cidden bilişim öğretmenimisiniz...:D
web sayfasında yazıları okuyacaksınız, gelen sayfada yine okuyacaksınız. parmak çıktığında tıklayacaksınız:D

Teşekkürler hocam, elinize sağlık. Ama web tasarım dersinin içeriği değişti, yeni konular eklendi diye biliyorum. Bu plan geçen seneki ders içeriğine göre hazırlanmış.

ciga83' Alıntı:
Teşekkürler hocam, elinize sağlık. Ama web tasarım dersinin içeriği değişti, yeni konular eklendi diye biliyorum. Bu plan geçen seneki ders içeriğine göre hazırlanmış.
oylede yapcak bişi yok. modül yok. ama anlatılanlar aynı bi iki modül dışında..

Hocam ben içeriği biraz inceledim, baya değişmiş. javascript eklenmiş, css daha ayrıntılı ele alınmış, ikinci dönem de web-veritabanı uygulamaları geniş olarak anlatılmış. Acaba bu içerikleri anlatan notlar bulabilir miyiz arkadaşlar? Bir de modüller kesin olarak yetişmiycek mi ilerleyen haftalarda?

teşekkürler hocam

programlama temelleri dersinde 4. modülde methodlar diye başlık var yıllıkta ise alt programlar yazıyor hedef davranışlar ile öğrenme faaliyetlerini değiştirmek yetiyor mu? yada düzeltilmişi var mı? elinizde

aeren' Alıntı:
teşekkürler hocam

programlama temelleri dersinde 4. modülde methodlar diye başlık var yıllıkta ise alt programlar yazıyor hedef davranışlar ile öğrenme faaliyetlerini değiştirmek yetiyor mu? yada düzeltilmişi var mı? elinizde
Düzeltmek yeterli hocam.. en fazla 4 5 başlık değiştiriyosun...

Hocam ben meslek lisesine yeni atandım bu yüzden mazur görün biraz beleşçilik oluyor ama rica etsem; Sunucu işletim sistemleri, Açık kaynak işletim sistemi, ağ temelleri, Temel elektronik ve ölçme varsa alabilirmiyiz.

akeldan' Alıntı:
Hocam ben meslek lisesine yeni atandım bu yüzden mazur görün biraz beleşçilik oluyor ama rica etsem; Sunucu işletim sistemleri, Açık kaynak işletim sistemi, ağ temelleri, Temel elektronik ve ölçme varsa alabilirmiyiz.
sitede diğer ark paylaşmış ordan indirebilirsin.

BBNET
Geri