2010 Symbol...

Kodla Büyü
hoca ne yaptın 2012 lerine bile o fiyat istemiyorlar. sen yapacağın en son fiyat de bize orda yazanı değil.

Bu 1.5 65 bg'lik modeller çoğu yerde eleştiriliyor hocam, bir kullanıcı olarak siz ne düşünüyorsunuz aracınız hakkında?
İyi satışlar.

Herkes arabasını koyuyordu bende öylesine koydum. Şuan satma niyetim yok :-)... Ben çok memnunum. 7 aydır kullanıyorum çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Herkese de tavsiye ederim. Yakıtıda az ve linea 1.3 tende çok daha atik. Arkadaşımda 2008 1.6 dizel focus var. Benim arabaya binince atikliğine ve sessizliğine şaşırıyor.

üstad ben ayran, çay, kahve, meyve suyu gibi şeyler içiyorum :)... yazdıklarımı okuyamadığına göre sende var tuhaflık :D...

benim satma niyetim yok demiştim. bazı arkadaşlar burada araba satış ilanlarını yayınlıyorlar ve fiyatıda uçuruyorlar. bende uçuk yazdım espiri baabında...

ama focus sahibi olan arkadaşımın söyledikleri konusunda ciddiyim. ki her çarşamba maça arabayla gidiyoruz ve her çarşamba aynı muhabbet oluyor :D... yakında bire bir takasa gireriz :puhaha:

Hocam nakite mi ihtiyacin var? Bence acele etme ederine sat, en azindan focuscu model yükseltmek isteyene kadar bekle.

Hocam 2007 focus sahibiyim 1.6 dizel ghia, alt kat komşum 1.5 dizel clio sahibi, 1 sefer bindi arabama 1.5 senedir arabayı ne zaman satacaksın deyip durur.
Senin komşu ya 1.6 dizel 90bg focus sahibi, ya da arabadan yani focustan (bana kalirsa) pek anlamıyor

Bu mantık yüzünden 2. el fiyatları artıyor bence.Parayı veren çıkarsa satacakmısın hocam?

Espri yapmışmış. Düşen keriz olursa satacak işte. Benim arkadaşta vardı 2010 fulu 22000 e verdi geçen ay. Bu tipler alırkende öldürüp almaya kalkarlar...

hakand77' Alıntı:
bence az 60-70 bin eder...

yorumlarınızı çok beğendim teşekkür ederim :)... keriz çıkarsa satacak diyen arkadaşa tek lafım var. sen almadın ya başka çıkmaz...

tekrar söylüyorum. yüksekten uçan kuşlara inat yazdım fiyatı. ha sahibinden de fiyatlara bakın aynı kilometrelerde 25-31 bin arası fiyat çekmişler. ben o kadarda abartmamışım demekki :)...

şu an ihtiyacım yok. bu fiyatı veren olsa yinede satmam. temiz araç olmadığını benden iyi biliyorsunuz...

BİR DE MEŞHUR LAFI SÖYLEYEYİM. FİYAT YÜKSEK DİYEN ARKADAŞLARA...
PAZARLIK PAYI VAR HOCAM...
AKLINDAN GEÇEN FİYATI NEDİR? :)

tamamen dengesiz ya. hem diyor ki satmam hemde diyor aklından geçen fiyat ne kendi ile çelişiyor adam. Honda toyota varken renoya burnumu silmem canım hayırlı işler...

ogretmen_23' Alıntı:
tamamen dengesiz ya. hem diyor ki satmam hemde diyor aklından geçen fiyat ne kendi ile çelişiyor adam. Honda toyota varken renoya burnumu silmem canım hayırlı işler...

öğretmen kardeşim... sen denge tahtasına mı oturdun?

kendiyle çelişiyor dediğin yeri bir daha oku. ben satıcıların kullandığı laflarla dalga geçerken senin gibi bir safın bunu gerçek sanacağını düşünemedim afedersin dengeli öğretmenim...

birde honda toyota doğruda reno değil. renault...

tekrar kusura bakma dengeli bilgili zengin öğretmenim. herkes senin kadar zengin olamıyor. ama maalesef diyemiyorum senin düşüncelerini görünce...

sana da hayırlı günler olsun...

BBNET
Geri