2010 model Clio arabamı satıyorum.

Kodla Büyü
2,5 Senede 155000 km :shock:

Günde ortalama 150 km mi yaptın hocam. hemde her gün.

Hayırlı satışlar

hocam kusura bakmada km yi görünce şaşırdım.. bu ne :) dünyanın çevresini nerdeyse 4 kez dolaşmışınız... alınmaz hocam.. bu kadar kısa sürede araba yıpranır hocam.. inşallah satarsınız..

iyi gitmişin hocam valla. duruma göre değişir ama 160-170 binde başlar yağ yakmaya reno dizel. bende vardı ordan biliyom. Yanlış anlama işine taş koymayalım. araba güzel duruyo.

crepis' Alıntı:
yakın zamanda 370000 km de motor yapılmamış 1.5 dizel dci dacia logan mcv gördüm

370000 km

2009 model olsa

3 küsür sene

3x365=1095

3 ay daha=90

1200 gün diyelim

370000/1200=300 km günde

Allah sahibine bağışlasın :)

hocam o dediğin 370.000 km taksidir muhtemelen yada şirket aracı. motor yapılmadıysada yapılmak üzeredir . araç teknolojileri son yıllarda çok gelişti.haliyle motorlarda delişti ama önyargı değişmedi km takıntısı ..

Millette bi km takıntısı var. Anlamadım gitti.
Bu yüzden piyasadaki arabaların yarıdan fazlasının km si düşürülüyor.
15000 se 50000 düşürüyorlar. Çok kolay zaten. 5 dk işi var.

Km takıntısı sadece motor yüzünden olmuyor hocam. 370.000 km yol almış bir araçta motor dışındaki bir çok aksamda da sıkıntı olma ihtimali artıyor.

Araç sadece motordan ibaret değil.

370.000 km çok fazla. Şehirler arası otobus gibi olmuş o araç.
10000 üstünde araç görünce yapılan ön görüyü kastediyorum. Ben arabaya binmek için alıyorum.
Evin önünde süs diye almıyorum. Haliyle km yapacak araba ve yıpranacak.

Büyük şehir tarafiğindeki (istanbul, ankara, bursa) arabalar trafiksıkışıklgından dolayı sık sık dur kak yaparak motoru mafediyor. çizikler çarpmlar ıvır zıvır cabası.

hocam araç 2008 model falandır çünkü o araçlar 2007 nin sonunda çıktı 375000/5:75 senede 75 bin km yapar oda günlük 200 km civarı yapar zaten aracın içi leş gibi idi şirket adına kayıtlı imiş adam mütahit im dedi
yalnız x5 hyundai kia ve duster inin de olduğunu söyledi yalnız ben bunu seviyorum yola gdişi hoşuma gidiyor dedi ve ön amartisörlerini yeni değişmiş motorda gayet iyi idi bir rampa var çoğu araç 4 düşüyo bu 5. vitesle çıktı
mesele eğer bakımları düzgün yapıldıysa ve tek elden düzgün sürüldüyse yeni nesil dizeller 4-5 yüzbin çok rahat gider

BBNET
Geri