Arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için aracımı satıyorum.Araç almayı düşüneneler bir göz atarsa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 892/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 892/detay/
Hayırlı olsun hocam. 4-5 sene sonra bende tekrar hondaya dönücem maddi durumumu düzeltince.dj_alper' Alıntı:2014 elegance benzinli modelini 58.250'ye aldım. Hayırlı satışlar.
Nereden aldın hocam hangi bayi lpg li premium dusunuyorumda fiyat sorayımdj_alper' Alıntı:2014 elegance benzinli modelini 58.250'ye aldım. Hayırlı satışlar.
Hocam aracın kazalarının resimleri var şase ve direklerinde en ufak bir oynama yok piyasanın altında veriyorum fiyatını, zor satılacağını düşünmüyorum zaman göstericek.aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
Teşekkürler hocam.okanformula' Alıntı:bir öğretmene yakışan ilan budur. Arabanın olan kusurlarını saklamamışsın, helal sana hocam. Hayırlı satışlar :alkis:
Sağolun hocam.EğitimTR' Alıntı:hayırlı satışlar hocam
sizi anlıyorum hocam,ama türkiyede arac boyalı ve değişen olunca nazlanıyor insanlar o açıdan söyledim,çünkü başıma geldi,bende baya ucuza vermiştim...mezbele' Alıntı:Hocam aracın kazalarının resimleri var şase ve direklerinde en ufak bir oynama yok piyasanın altında veriyorum fiyatını, zor satılacağını düşünmüyorum zaman göstericek.aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
40.000 tl ye daha konforlu bir araç varsa söyleyin hocam çok merak ettim. Honda kullanmadan konforu hakkında yorum yaptıysanız çok vahim.
Genede görüşleriniz için teşekkürler.
mezbele' Alıntı:Benim kanatim aracın yürüyeninde ve şasesinde, direklerinde bir sorun olmadıkça, kaput tavan gibi önemli noktalar temiz olduktan sonra tüm araçlar satın alına bilir diye düşünüyorum. 5000-6000 tlde cebinde kalır Allah korusun yarın bir gün aracın bir yerini sürtersende benim gibi değeri düştü diye üzülmezsin.
Konfor konusunda hala ısrarlıyım, ben çok memnunum araçtan.
Hayırlısı bakalım hocam .Sağolasın...
Teşekkürler hocam. Umarım biniciye gider ölücülere değil.ba2khan' Alıntı:mezbele' Alıntı:Benim kanatim aracın yürüyeninde ve şasesinde, direklerinde bir sorun olmadıkça, kaput tavan gibi önemli noktalar temiz olduktan sonra tüm araçlar satın alına bilir diye düşünüyorum. 5000-6000 tlde cebinde kalır Allah korusun yarın bir gün aracın bir yerini sürtersende benim gibi değeri düştü diye üzülmezsin.
Konfor konusunda hala ısrarlıyım, ben çok memnunum araçtan.
Hayırlısı bakalım hocam .Sağolasın...
hocam aynen bende sizin gibi düşünüyorum ama inanın Türkiye'de boyalı araba satması gerçekten zor,ancak sizin gibi düşünen birini bulmalısınız ,o da biraz zaman alır , bu arada araba için söylenilecek söz yok ,özellikle konforu süper, sınıfının en iyisi diyebilirim hatta ,umarım istediğiniz fiyata satarsınız
aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
yorum yapanlara değil türkiyede zihniyet bu yönde değişen ve boyalı olunca satmada zorlanırsınız...Zizu_' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
tahminimce araba piyasasında ölücü diyorlar bu tarz yorum yapanlara![]()
araba sanki pert olmuş gibi yazmışsın hocam.
bu arabalar avrupa araba 5000 TL hasar devede kulak.
bir de arabadan anlamadığınız belli. Honda piyasanın en konforlu araçlarındandır.
Hocam siz gönlünüzü ferah tutun 1 haftada gider bu araba :wink:
Zizu_' Alıntı:aynenbadi' Alıntı:Bu araci alan Türkiye topraklarında satmada zorlanir, değişen ve boyasi var...fiyatina gore konforu iyi olmayan araçlardan..hayirli satislar
tahminimce araba piyasasında ölücü diyorlar bu tarz yorum yapanlara![]()
araba sanki pert olmuş gibi yazmışsın hocam.
bu arabalar avrupa araba 5000 TL hasar devede kulak.
bir de arabadan anlamadığınız belli. Honda piyasanın en konforlu araçlarındandır.
Hocam siz gönlünüzü ferah tutun 1 haftada gider bu araba :wink:
Yok hocam açmadım.Aslında Böyle bir hakkım olduğunu geçen sene öğrendim.Biliyorsunuz davalarda bir taraf polis olunca hakkınızı almanız çok zor. İnsanlar canını veriyor hesap sorulamıyorbilisimci_009' Alıntı:hocam benim merak ettiğim park halindeyken aracınıza çarptıklarında o değişenlerden dolayı arabanızın değer kaybettiği için dava açdınızmı?
Hayırlısı hocam O zaman dava açsaydınız kazanırdınız ve değer kaybınız karşılanırdı.Satarkende içiniz rahat satardınız.mezbele' Alıntı:Yok hocam açmadım.Aslında Böyle bir hakkım olduğunu geçen sene öğrendim.Biliyorsunuz davalarda bir taraf polis olunca hakkınızı almanız çok zor. İnsanlar canını veriyor hesap sorulamıyorbilisimci_009' Alıntı:hocam benim merak ettiğim park halindeyken aracınıza çarptıklarında o değişenlerden dolayı arabanızın değer kaybettiği için dava açdınızmı?. Sadece park halindeki kaza olduğu için kaskom bozulmadan devam etti.
o fiyata bizde alırdıkmezbele' Alıntı:Araç 28.300 e satılmıştır arkadaşlar.İlgilenenlere teşekkürler.