2010 Fiesta'mı Satıyorum

Kodla Büyü
hocam öncelikle iyi satışlar. Bu arabadan bende düşünüyorum , fakat şimdiki arabayı satmam gerekiyor. Aracın yakıtı konusunda (şehiriçi, şehirdışı) ne söyleyebilirsin.

Hayalimde ki arabalardan biri ve bu kasa fiesta için en güzel renk ama bizim bütçe palioya yetiyor. İyi satışlar.

Sağolun arkadaşlar

araç ile yaklaşık 4 bin km yol yaptım çok ta sakin olmamakla birlikte uzun yolda 5.2 L / 100 km (100 ile 120 arası ortalama klima yarı yarıya açık- çocuk olduğundan devamlı çalıştıramadım)

şehir içi sadece şehir içinde (Bursa gibi köpek öldüren bayırlarıda dahil olmak üzere) 7,5-8,5 arasında değişiyor.
performans olarak 1.25 motor içi ise ben çok memnunum 5 kişi dik bayırlarda banamısın demedi...

arsa işi olmasa asla satmayacağım bir araba ama satabilirsem istediğim fiyata arsa almayı düşünüyorum.

Ben de nasipse kasım ayı gibi almayı düşünüyorum bu araçtan. Vergisi ne kadar? Ayrıca şehir içi yakıt tüketimi bana biraz fazla gibi geldi.

tüp uyumu nasıl bilen var mı?
5.2 uzun yolda yakan araç, tüpte 6.5 - 7 yaksın razıyım.

aracın tüp uyumu iyi diyorlar ama denemedim açıkcası
aracın bacajına gelince bir sedan gibi değil sonuçta ama benim bebek arabasını ve bebeğin eşyalarını alıyor gayet memnunum...

bide bi arkadaş şehir içi yaıt tüketimi fazla demiş bu durumu şöyle izah edeyim

şehir içiniz düz bir yer ise yakıt 1 lt oynar en az bir de kullanım bağlı etkenler var hava şartları falan
ben bursanın dik yamaçları tarafında oturuyorum bu çok farkettiriyor bursanın ovasında dolaşan arkadaşlar daha az yakıyor.

şimdi toplam yaptığım yolu size yazayım..
3825 km yol yaptım
bunun 1800 km şehir içi
2000 km şehir dışı

tolamda 1022 tl harcamışım benzine yani karışımta yaklaşık 1 km de 0,267 tl yakmışım ki benzinli bir araç için çok iyi bence...( yani 100 km de 6,075 L ile gezmişim )

BBNET
Geri