2010 civic kaça alınır?

Kodla Büyü
Bu fiyata çok pahalı bence. tamam hatasız olabilir orjnal olabilir aama zaten 2012 yeni kasayı biz arkadaşa premium 2012 yeni kasa aldık 48500e aldıknormalde 49 civarı idi biraz bayi indirimi yaptılar. premium elegancenin bir alt modeli ve fark olarak tek fark birinde sunroof var birinde yok. diğer tüm özellikler aynı. sıfır bu fiyata olunca ben şahsen bu fiyata bu arabayı almam. Şahsi fikrimdir...

bende 2009 premium beyaz otomatik olanı var ben mart ta 36 ya aldım 48000 km de. bence onun ederi manuel olduğu için taş patlasın 37-38 oda verirlerse işte. Araba olarakda kullanımı gayet keyifli fakat biraz bozuk asfaltta fazla ses alıyor içeri onu sölimm. ben olsam passat alırdımm

LPG takılacaksa bişi diyemem. ben yılda 5-600 km yaptığım için benzinli kullanıyorum . uzun yolda 100 km 5.5 lt yi gördüm. passat da aynı yakar 1.4 tsi motoru.. şehir içi 8-9 lt arası. karar senin ben-ce ikisine de bin test et konfor bakımından.

Hocam ben olsam o arabaya 39000 den fazla vermem. Araba ne kadar gzelde olsa belli bir piyasası var ve birde bu eski kasa ve her ne kada 2010 modelde olsa 4-5 ay sonra 3 yaşında bir araç olack.... Ben geçenlerde aldım 36,500 Toyota corolla elegant 30bin km orjinal ve lpgli garantili takılmış.2009 model 2010 olmayı 1 ay le kaçırmış olan bir araç. bence o fiyat çok fazla ki Toyota benm gözümde Hondadan iyidir...

easytr' Alıntı:
saraci41' Alıntı:
LPG takılacaksa bişi diyemem. ben yılda 5-600 km yaptığım için benzinli kullanıyorum . uzun yolda 100 km 5.5 lt yi gördüm. passat da aynı yakar 1.4 tsi motoru.. şehir içi 8-9 lt arası. karar senin ben-ce ikisine de bin test et konfor bakımından.

passat tabiki segment olarak civicten üstün. ama son versiyonları fsi yada tsi motorlu. lpg takılamıyor. 2004 model olanlara takılıyor ama kasa artık çok eskidi.

Fiyat aralığın nedir bilmiyorum ama o araba temiz ise 37 verilir. ben olsam otomatik alırdım. Kullanımı çok rahat.. renk olarak beyaz ya da siyah. başka renk bakma.

Ben bu aracı almazdım - Çok laf yalansız olmaz demişler - bir sürü şey yazmış büyük harflerle

Bir de araç sanki modifiye edilmiş. Modifiye edilmiş araçlardan uzak durmak lazım.

Madem passat istiyorsun - ve LPG olmazsa olmaz, O zaman 1.6 passat alırsın. 2004 değil - 2010 yılının sonuna kadar üretildi LPG uyumlu Passatlar. - yani 2011 model olanı bile bulabilirsin. 2010 yılında bu bahsettiğim araçların sıfırı 42.bin tl idi.-Şu andaki 1.6 Golf lerin 36 bin tl den satılması gibi- Ama bu motoru 2011 de kaldırdılar ve elinde bu aracı olanlar fiyatları yükselttiler , sırf LPG uyumu var diye. performansı kötüdür ama LPG uyumu vardır. - ben bu motoru almam onu da belirteyim , hantal ve çok yakan bir motor.-

ben yeni kasasını ilk cıktığında ocak ayında 42800 e aldım eski kasa fiyatına ama dream tabi su an 46500 oldu fiyatı senin gösterdiğin arabanın sıfırı 55bin lira o yüzden fiyatı çok aşırı yüksek diyemem ama yinede yüksek en fazla 42 ye biter o araba

internette gördüğün bayii fiyatları üzerinden 2.000-3.000 daha düşük alırsın.

geçen sene bayii elagance bana 41.750'ye üzerine birkaç aksesuarla beraber verdi ama almamıştım. dizel araç istediğim için.

fiyat aşırı derecede yüksek.

o fiyata sıfırını alırsın

geçen yıl Atelye arkadaşım aldı 2010 model 15.000 de elegance full 40.000 TL verdi.
hasar boya yok sonradan LPG taktı ama yinede yakıtının biraz fazla olduğunu söylüyo.

kardeşim 2010 elegance, beyaz renk, LPG takılı ve işli, orjinal navigasyon, geri görüş kameralı, park sensörlü, otomatik vitesli, 4 lastik sıfır michelin olanını 46000 tl ye aldı daha 1 ay önce. Umarım faydası olmuştur.

arkadaş şubatta 2011 elegance ı 42000 tl ye aldı ama şuan piyasa yükseldi. 44000 den aşağı satmaz landirenzo lpgli.

BBNET
Geri